Altijd en overal aanwezig met een virtuele showroom van Mosa Tiles

Case

De Mosa Roadshow; een mobiele showroom waarin het assortiment van Mosa, een grote internationale tegelfabrikant, gepresenteerd wordt. Door deze mobiele showroom kunnen zij producten laten zien op welke locatie dan ook. Maar toen kwam Covid-19….

De norm werd zo min mogelijk contact, 1,5 meter afstand en zo veel mogelijk thuisblijven. Dit was ook precies de reden waarom Mosa ons heeft ingeschakeld: ‘Hoe kunnen we in deze tijd ons assortiment tóch presenteren aan onze (potentiële)klanten?’. 

Van mobiele roadshow naar virtuele showroom.

Wij ontwikkelden voor Mosa een virtuele showroom. Een showroom waarmee producten wereldwijd en het hele jaar door gepresenteerd worden aan klanten, zonder dat zij fysiek aanwezig hoeven te zijn. Een mooie en innovatieve oplossing voor in deze tijd, maar ook zeker voor de toekomst. 

Nog nooit was zo weinig ruimte nodig om zo veel te kunnen beleven. Geen hoge transportkosten meer en het reizen naar de andere kant van de wereld wordt overbodig. Meteen een mooie manier om bij te dragen aan het klimaat, nietwaar? 

‘Door de compacte organisatie zijn er korte lijnen en wordt er snel gecommuniceerd. Met een gezamenlijke briefing wordt het optimale resultaat verkregen. Een innovatief en verrassend resultaat dat goed werkt’.