Community App voor Multi-franchise organisatie R&R

Case

De kracht van Bundeling voor multi-franchise organisatie R&R ligt in het volgende: medewerkers vinden alle communicatie op een veilige, herkenbare plek. Interne communicatie ‘at your fingertips’

De feiten op een rij:

  • Type organisatie: Multi-franchise (Jumbo, Subway, Proeflokaal Bregje en La Cubanita)
  • Sector: Midden- en Kleinbedrijf
  • Verbonden leden: 600+

Wat doet Bundeling voor een multi-franchiser als R&R?

R&R maakt optimaal gebruik van Bundeling. De kracht van het platform vind je hier op verschillende plaatsen. De eerste heeft te maken met het grootte en veelzijdigheid van de organisatie. Multi-franchise organisatie R&R (Ralf Jansen en René Puts) runt twee Jumbo-winkels, zeven Subways, een La Cubanita en een Proeflokaal Bregje.

‘Privé en zakelijke chats hebben wij voortaan gescheiden. Zo lopen alle interne chats via de Jumbo Stramproy of de Subway-app en niet meer via Whatsapp.‘

De hoofdorganisatie beheert de communicatielijnen vanuit het BSU-hoofdkantoor in Weert. Met Bundeling heeft R&R een platform waarmee zij binnen de gehele organisatie al haar medewerkers gemakkelijk van boven tot onder kunnen bereiken.

Alles-in-één

De kracht van de Bundeling app voor R&R ligt in het volgende: medewerkers vinden alle communicatie op een veilige, herkenbare plek. Nieuwsberichten, interne zakelijke chats die zijn gescheiden van privé, belangrijke documenten zoals regelgeving, vakantieaanvraag- en ziekteverzuimformulieren en alle links naar belangrijke externe tools zoals rooster of loonstrook. Communiceren via één platform geeft overzicht, rust en structuur. Dat werkt!

Gemak en efficiëntie gaan hand in hand

Het gemak waarmee nieuw personeel hun on-boarding traject aflopen en de algehele tijdsbesparing door het gebruik van het Bundeling platform zijn twee grote pluspunten voor R&R. Alles wat nodig is om als werknemer te starten, vind je in de app: wie zijn je (directe) collega’s, welke documenten zijn belangrijk, hoe dien je jouw werkkleding te dragen, wat zijn precies de 7 zekerheden en nog veel meer, is beschikbaar in de app. Alles slim onderverdeeld en gemakkelijk te vinden. Dit bespaart R&R zeeën aan tijd, papier en dagelijkse ondersteuning.

En daar blijft het niet bij. Want aan de achterzijde geeft het Bundeling Dashboard een volledig overzicht over het gebruik van de app. Inzichten die de organisatie ook daadwerkelijk de resultaten van tonen van deze veranderingslag. Efficiëntie ten top!