Van 3D ontwerpfase tot virtuele verkoop van Maasresidence Thorn

Case

In het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied wordt in de toekomst vakantiepark Maasresidence Thorn gebouwd. Maar voor deze bouw van start gaat, gaan er nog een aantal fases aan vooraf waarin XR Group een grote bijdragen heeft geleverd.

Ontwerpfase

In een vroeg stadium schakelde Arcus Zuid ons in voor de ontwerpfase van het vakantiepark. Hoe groot moet het vakantiepark worden? Hoeveel huizen zetten we er neer? Hoe gaan de gebouwen zich tot elkaar verhouden en hoe moet dit nu er precies uitzien? Het was voor hen nog niet helemaal duidelijk, maar dit heeft XR Group glashelder gemaakt.

Verkoopfase

Het volgende doel was de verkoop van het vakantiepark Maasresidence Thorn. De grote wens van Arcus Zuid was om in deze fase al het ultieme vakantiegevoel te creëren bij de toekomstige parkbewoners. Maar de grote vraag die er speelde was: is dit mogelijk en zo ja, hoe gaan we dat doen? Daar wisten wij wel een antwoord op.

Oplossing

Met een nieuwe techniek visualiseerde XR Group razendsnel:

  • 3D impressies;
  • 3D animaties;
  • 360 graden omgevingen;
  • Virtual Reality omgevingen.

Hierdoor heeft Arcus Zuid in de ontwerpfase al de juiste keuzes kunnen maken en wisten ze het daarna op een aantrekkelijke manier te verkopen. De toekomstige parkbewoner beleeft hiermee al zijn of haar vakantiegevoel, voordat het park daadwerkelijk gebouwd is. Dat wil toch iedereen?