WebAR productvisualisatie voor VanMoof

Case

VanMoof is ‘s werelds meest toonaangevende merk op het gebied van e-bikes. Een stijlvolle marktleider met een ongelofelijk sterk product.

Boldly-XR benaderde VanMoof met een voorstel op het gebied van web Augmented Reality. We hebben methodes om ongelofelijk gedetailleerde Augmented Reality naadloos onderdeel te maken van het web. 

Een demo van hun iconische fiets werd gebouwd, VanMoof was overtuigd; we mochten voor hun fotorealistische Augmented Reality modellen maken van hun S2. 

We hebben de ontwikkeling zo ingestoken, dat onze modellen 1 x geproduceerd kunnen worden en vervolgens gebruikt kunnen worden voor tal van verschillende doeleinden; web3D, AR, Instagram/Facebook, renders en nog veel meer!

We hebben samen met VanMoof door middel van Augmented Reality resultaten geboekt waar harten van marketeers sneller van gaan kloppen, waaronder een return on ad spend (ROAS) van meer dan 4.5.

De webAR module zorgde voor een significant hogere conversie en leidde tot een daling in het aantal retouren. Daarnaast maakte we een splash in het nieuws, het persbericht werd opgepikt door vakbladen en op social media deelde men hun ervaringen met het AR model.
Speciaal voor iOS is er een interactieve ervaring gebouwd die gebruikers de features van de fiets tonen.

De modellen zijn breed ingezet, op de website, in facebook campagnes en in lichte configuratie en ondersteunen het imago van VanMoof als meest innovatieve marktleiders binnen de branche en de wereld.