Design & Digitalisering - SintLucas

October 21, 2021

Design & Digitalisering - SintLucas

Op donderdag 21 oktober van 17:00 tot 19:30 uur gaan we weer even terug naar school. En niet zomaar: wij organiseren in samenwerking met SintLucas een kennissessie rondom Design & Digitalisering.

Tijdens deze sessies inspireren drie bedrijven binnen het Yellow Cubes netwerk je met de nieuwste technieken rondom e-commerce, interactieve advertenties en animatie. Daarnaast bieden wij je de kans in contact te komen met aanstormend talent. Specialisten uit het veld krijgen namelijk de kans studenten van het SintLucas te ontmoeten. Het event is gepland tijdens de Dutch Design Week, dus er is genoeg te zien!

Vanuit het Yellow Cubes netwerk verzorgen de volgende bedrijven een korte kennissessie:

DSlab is een digital campaign studio die rich media, HTML5 banners, video advertenties, social advertenties, DOOH en landingspagina’s verzorgt. Ze ontwikkelen creative reclame assets voor digitale campagnes.

Animation Agency is een creatieve animatie studio die zich richt op het ontwikkelen van verbluffende animaties voor allerlei online platformen. Het bedrijf ontwikkelt animaties in verschillende vormen en soorten, denk aan 2D/3D animaties, explainers, maar ook bedrijfsanimaties.

Expivi brengt de in-store shopping experience naar een online omgeving. Hiermee verhogen bedrijven sales, verlagen zij kosten en verbeteren zij de klantbeleving dankzij het SaaS 3D e-commerce platform.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:


17:00 - 17:30 uur Inloop, eten en drinken
17:30 - 17:50 uur Welkomstwoord door Yellow Cubes en SintLucas
17:50 - 18:10 uur Eerste kennissessie
18:10 - 18:30 uur Tweede kennissessie
18:30 - 18:50 uur Derde kennissessie
18:50 - 19:30 uur Afsluitend netwerkmoment (met uitloop tot 20:00 uur)

Adres:

Torenallee 75, 5617 BB Eindhoven

Kortom: wil jij meer weten over innovatieve oplossingen op het gebied van e-commerce, interactieve advertenties en animatie? En wil je in contact komen met studenten van SintLucas? Meld je dan snel aan.

X

Design & Digitalisering - SintLucas

Bedankt, wij hebben je aanmelding ontvangen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.