Acceleration

Fact based marketing en financing
Bedrijven in groei hebben baat bij onze drie pijlers: data & insights, groeikapitaal en interim diensten. Onze diensten binnen deze drie pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een bedrijf in groei heeft immers behoefte aan klanten, geld én aan de juiste mensen.

Data & insights
Het is voor ieder bedrijf dat inzet op groei van belang te weten waar de groeimarkt zich precies bevindt. Ook is het cruciaal om de ideale klant scherp op het netvlies te hebben. Wij kennen jouw klant tot in detail. Op basis van onze marktfeiten over het gedrag van jouw (potentiële) klanten kun je je marketingstrategie onderbouwd vormgeven. Wij leveren hiervoor de data en de inzichten die je nodig hebt om tot een succesvolle strategie en uitvoering te komen.

Groeikapitaal aantrekken
Zoek je groeikapitaal om je ambitie financieel kracht bij te zetten, dan vraagt iedere investeerder je om feiten. Hoe feitelijker een business- of marketingplan is opgesteld, hoe meer kans je maakt op het aantrekken van kapitaal. Onze data & insights geven je die feiten. Daarnaast helpt Acceleration je bij het vinden van de juiste investeerder voor jouw plannen. We adviseren je over het soort investering en het type investeerder dat bij je past. Actief zoeken we binnen ons netwerk naar de juiste match tussen jouw plan en de kapitaalverschaffer.

Interim management
Zit je als groeiend bedrijf verlegen om managementondersteuning om een specifieke groeidoelstelling of KPI waar te maken? Dan biedt Acceleration diverse mogelijkheden. We stappen óf risicodragend in óf nemen tijdelijk een uitvoerende management functie op ons. Parttime of fulltime; wat bij jou en jouw groeiambitie past.

Wil jij ook je bedrijf verder laten groeien? Neem contact op met Marcel Clerx, voor een vrijblijvende afspraak.

Marcel Clerx

Partner

Cases

Neem contact op met

Acceleration

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.