Bundeling

Bundeling heeft een communicatie app ontwikkeld voor bedrijven, businessclubs en evenementen, waarmee je een community creëert met meerwaarde voor zowel de organisatie als de (personeels)leden.

Meer dan 400 bedrijven, organisaties, netwerken, clubs en verenigingen werken met Bundeling. Zo zijn we al jaren communicatiepartner van meer dan 50 Europese betaald voetbal organisaties. Denk aan PSV Eindhoven, Royal Antwerp FC, Borussia Dortmund, Wycombe Wanderers en ga zo maar door. Ook vele bedrijven, organisaties, zakelijke netwerken en andere sport clubs gebruiken Bundeling. Van organisaties als Jumbo en High Tech Campus tot brancheverenigingen als NVM en Actiz.

Bundeling®, Connect Smarter. Bundeling®, Empowering Communities!

Pim Balkestein

Sales Manager

Partner

Het meest effectieve communicatieplatform voor jouw community

Wil jij ook een eigen bedrijfs-app, vormgegeven in jouw branding? Actief en effectief bezig zijn met je interne communicatie of business event? Maak van Bundeling een krachtig, modern en interactieve bedrijfsportal en méér. Onboarding, volledig kennisplatform, interne chat, formulieren op maat, alles samen in één app.

Het Bundeling-platform biedt de béste tools om relevant en effectief te communiceren. Het bevordert interactie onder teams en collega’s en bevordert daarmee betrokkenheid op een unieke manier. Zo houd je alle kennis, informatie en conversatie in je broekzak, waar je ook bent.

  • Nieuws & events, inclusief reacties & likes.
  • Push-notificaties sturen.
  • Volledig overzicht van collega’s, teams & afdelingen.
  • 1-op-1 & groepschat.
  • Beheer eenvoudig je bestanden via het AppCMS.
  • API-koppeling voor CRM, HRM en website.
  • Aanmelding & attendance-overzicht bij events, bijeenkomsten en meetings.
  • Uitbreidbaar met krachtige plugins voor extra interactie.

Cases

Neem contact op met

Bundeling

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.