DesktopToWork

Een abonnement op veiligheid.

Ook zakelijk is een leven zonder internet niet meer denkbaar. Online toegang tot applicaties en bestanden speelt een rol in vrijwel elk bedrijfsproces. Maar digitaal werken biedt niet alleen gemak, het brengt ook risico’s met zich mee. Daarom biedt DesktopToWork de beste security voor jouw organisatie.

De cyberbeveiliging van DesktopToWork is gebaseerd op zes pijlers. Vijf pijlers ondersteunen je ICT-beveiliging, inclusief het continu analyseren en optimaliseren van je digitale veiligheid. De zesde pijler is de mens, want in de praktijk blijkt die vaak de zwakste schakel bij het bewaken van je online veiligheid.

DesktopToWork helpt klanten door heel Nederland met de ideale werkplekomgeving en de juiste beveiliging die daarbij hoort. Meer dan 17 duizend eindgebruikers maken gebruik van onze diensten, onder andere bij: Simon Loos, Paradigma, De Rijke, Durescom, Repay en Exterus.

Egen van Zeeland

Accountmanager

Partner

Het digitale tijdperk trekt ook criminelen aan.

Criminelen die vaak niet doelgericht te werk gaan, maar geautomatiseerd kijken welke digitale ramen of deuren op een kier staan. Het is daarom niet de vraag óf, maar wanneer jouw organisatie getroffen wordt door een geautomatiseerde aanval. Sinds de coronacrisis is het aantal cyberaanvallen explosief gestegen, maar het riscobewustzijn gedaald.

DesktopToWork helpt organisaties om de cyberweerbaarheid te verhogen. Door werknemers te trainen, de juiste maatregelen te nemen om te voorkomen dat het mis gaat én tijdig te kunnen reageren als het mis gaat. Met behulp van ongekende rekenkracht uit de cloud zijn wij in staat aanvallen binnen enkele minuten te detecteren en geautomatiseerd te neutraliseren.

Voordat we aan de slag gaan maken we een uitgebreide analyse van de huidige IT omgeving en dichten we eventuele gaten die er zijn. Vervolgens zetten we de juiste tools in om jouw organisatie optimaal te beveiligen. Daarover hebben we een hoop kennis in huis.

Cases

No items found.

Neem contact op met

DesktopToWork

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.