Embora

Over Embora

Embora ondersteunt ondernemers en bedrijven bij het inrichten en beheren van hun AFAS systemen. Geen enkel vraagstuk is te gek: wij hebben allerlei vakgebieden al eens voorbij zien komen. Waar je niet uit komt kun je uit handen geven. Hierdoor kun jij je focussen op het leukere werk: ondernemen!

Vraag je jezelf regelmatig af hoe je je processen of software beter in kunt richten? Of wil je meer doen met de beschikbare data? Je bent niet de enige. Werk je met AFAS, dan weet je dat de mogelijkheden oneindig zijn. Omdat de software niet voor iedereen vanzelfsprekend is, helpt Embora je graag. Samen zetten we de duizelingwekkende hoeveelheid data om naar bruikbare rapportages waarmee je inzicht krijgt in jouw bedrijfsprocessen.

Wat kan Embora nog meer voor je betekenen? Denk aan ondersteuning bij het optimaliseren van je eHRM processen, helpen met het bouwen van maatwerk regelingen binnen Payroll of het inrichten van je Financiële verslaglegging. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met de inrichting van Profit voor buitenlandse vestigingen in Europa. Zo begeleidde Embora de eerste implementatie van Profit ooit in Polen en Spanje!

Wil je graag verder aan de slag met informatie en dashboards? Wij helpen je de juiste informatie te vinden dankzij de inzet van verschillende tools. Met kwalitatief goede data dankzij optimaal ingerichte software kun jij succesvol ondernemen. En dat is precies waar Embora je bij helpt.

Tom Klerks

Product manager & Consultant

Partner

Met slimme koppelingen werk je efficiënter!

Embora koppelt de verschillende applicaties voor jou aan elkaar. Er zijn verschillende standaard koppelingen beschikbaar welke vaak binnen een dag operationeel kunnen zijn. Zo zijn er koppelingen mogelijk tussen ATS systemen, Belastingdienst Loonaangifte converters, PowerShell modules, dossier migratie tooling, maar ook koppelingen voor Active Directory en Toegangscontrole systemen.

Maak digitaal werken nog leuker en sneller dankzij deze koppelingen! Heb je bijvoorbeeld een betaling ontvangen? Dan wordt deze dankzij de koppeling ook rechtstreeks in de administratieve registratie afgehandeld. Investeren in intelligente koppelingen is dus niet alleen zinvol, het bespaart je tijd en de kans op fouten neemt drastisch af.

Cases

No items found.

Embora Pay koppelt AFAS aan Mollie.

Met Embora Pay kun je verschillende soorten betaalmethodes accepteren: iDeal, Creditcard en meer! Het grote voordeel? Zonder je eigen tussenkomst kun je automatisch betalingen accepteren voor Facturen, Orders of (een gedeelte van de) openstaande posten van een klant!

Maak je debiteurenbeheer digitaal dankzij de combinatie van slim gebruik van AFAS en onze intelligente koppeling! Hierdoor verstuur je automatisch herinneringen met betalingslink naar je klanten. Bij betaling is de journaalpost binnen vijf minuten zichtbaar in Profit. Maak je gebruik van Ordermanagement met aanbetalingsorders? Ook hiervoor kan de koppeling worden ingezet. Stuur de orderbevestiging en de klant kan direct de aanbetaling doen! Dat is gemak voor je klant en jezelf!

Embora Pay verwerkt momenteel meer dan 1.300 betalingen per week voor een bedrag van meer dan € 879.000,-.

Embora Gateway maakt AFAS data beschikbaar voor rapporten, datasets en dashboards

Maak je gebruik van AFAS? Dan weet je dat je alle administratieve informatie van je bedrijf binnen handbereik hebt altijd en overal. Via een app of via je laptop, het maakt niet uit. Heel fijn, want een papieren archief behoort op deze manier tot de verleden tijd. Maar hoe gebruik je de beschikbare informatie? Je hebt immers een duizelingwekkende hoeveel aan data. Alleen de juiste tools ontbreken. Hoe kun je op een gemakkelijke manier bij jouw data en aan de slag met alleen de informatie die jij nodig hebt, zodat je kwalitatief goede data uit je systeem krijgt?

Neem contact op met

Embora

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.