Embora

De meest innovatieve AFAS partner voor optimalisatie & Business intelligence

AFAS-consultancy

Als ondernemer ben je het liefst bezig met dat wat je het beste kunt: ondernemen. De software van AFAS helpt je daarbij. Want met AFAS automatiseer en optimaliseer je álle administratieve processen binnen je organisatie. Embora helpt je vervolgens om het softwarepakket zo in te richten dat je er optimaal van profiteert. Als AFAS-expert zijn wij liefhebbers van complexe opdrachten. Met een gedreven team van specialisten, up-to-date kennis en een berg aan ervaring pakken wij complexe opdrachten voor zowel kleine als grote ondernemingen succesvol aan.

Data-consultancy

Je wil weten hoe je bedrijf ervoor staat, het liefst 24/7/365. Met de software van AFAS kan dat. En wij helpen je daarbij een enorme stap vooruit. Met onze dashboards en rapportages weet je, op elk moment van de dag, hoe het met je bedrijf gaat. Zo kun je direct inspelen op belangrijke ontwikkelingen. Van ons krijg je geen grote, logge Excel-bestanden, maar gelikte en snelle dashboards. En die werken natuurlijk overal, van vaste werkplek tot smartphone!

BI Connect

AFAS bevat een goudmijn aan gegevens over jouw organisatie. Met die data wil je natuurlijk iets. Helaas is het standaard AFAS Dashboard geen maatwerk. Het biedt je alleen out-of-the-box business intelligence tooling, waardoor informatie die jij echt nodig hebt, niet inzichtelijk is. De stap naar een rapportagetool zoals Power BI is dan logisch. Maar hoe zorg je er nou voor dat die duizelingwekkende hoeveelheid data veilig, snel en eenvoudig beschikbaar is? Wij hebben BI Connect ontwikkeld: een plug-and-play datawarehouse voor AFAS-klanten. En het mooiste daaraan is, dat jij het vandaag nog kan gaan gebruiken.

Ted Jansen

Eigenaar / Senior Consultant

Partner

Actiegerichte dashboards

De kracht van business intelligence (Power BI) is dat de data omgezet wordt in actiegerichte dashboards, die inzichten bieden in de belangrijkste cijfers van jouw organisatie. Met krachtige visualisaties die zo worden gemaakt, dat ze eenvoudig te begrijpen zijn. Onze dashboards zijn rijk aan data en bieden veel diepgang, maar zijn toch eenvoudig te analyseren. Zo zie jij tijdig risico’s en kansen en kun je jouw organisatie maximaal sturen op basis van data.

Embora helpt je bij de data-ontsluiting van AFAS naar jouw favoriete business intelligence tool, zoals Power BI, Tableau, Qlik of Google Datastudio. Jij kunt dan zelf aan de slag om jouw metingen te maken. Mocht je (nog) niet de juiste kennis in huis hebben, dan helpen wij je natuurlijk graag. Dit kan in de vorm van een workshop zijn, maar we kunnen ook alle dashboards voor je ontwikkelen.

Daarnaast integreert onze software naadloos met InSite en OutSite van AFAS. We kunnen zelfs geautoriseerde dashboards maken, zodat jouw medewerkers alleen de data zien die zij mogen zien.

Door onze jarenlange ervaring in AFAS en BI hebben wij al meerdere templates liggen die als kick-start kunnen dienen voor jouw maatwerkrapportage.

Cases

No items found.

Creëert inzicht binnen organisaties door het optimaal inzetten van AFAS en bedrijfsdata.

Meedenken is de standaard, wij doen niet anders. Je kunt dan ook gevraagd en ongevraagd advies van ons verwachten. En als we een goed werkende oplossing ontwikkelen voor één van onze klanten, dan zetten wij deze ook graag voor jou in. Dat scheelt lange wachttijden voor ontwikkeling, testen en aanpassen. Met Embora profiteer je van de kracht van innovatie!

Neem contact op met

Embora

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.