Expivi

Creëer die ‘wow-factor’ voor jouw producten door extra dimensie te geven met 3D en Augmented Reality. Breng de offline winkelervaring naar je webshop, zodat jij de klant verwachting overtreft. Ze kunnen immers tot in detail zien wat ze kopen, zelfs in hun eigen omgeving! Verminder het aantal retourzendingen en verhoog het conversie percentage van je webshop met de 3D-configurator van Expivi.

Een 3D-configurator is een digitale interactieve tool, waarmee klanten producten online kunnen bekijken en ervaren.


Peter Kup

Sales Manager

Partner

Maak online winkelen echt persoonlijk
Online winkelen echt persoonlijk maken en klant verwachtingen overtreffen? Dat kan door jouw producten ‘real-time’ met diepgang in 3D te tonen. Laat je klanten het product aanpassen met andere opties en kleurstellingen zodat ze precies zien wat ze kopen. Door de innovatieve technologieën van Expivi’s 3D e-commerce platform is dit in een handomdraai opgezet en creëer je het ‘wow-effect’ bij je klant. Een online winkelervaring waar je u tegen zegt: het kan en het werkt!

Geen onnodige marketing- en voorraadkosten meerVerlaag je marketingkosten door jouw vertegenwoordigers niet meer met samples van je product naar klanten te laten rijden. Wil je weten of je nieuwe product in de smaak valt? Zet het in Expivi’s platform en laat jouw vertegenwoordigers én klanten direct terugkoppeling geven en meteen bestellingen plaatsen. Je start pas met productie nadat orders zijn geplaatst. Geen onnodige productiekosten en voorraden meer! Bovendien geeft het platform je inzicht in het gedrag per gebruiker. Je kunt leren van de data en deze kennis gebruiken voor nieuwe producten.

Breng jouw producten virtueel tot leven

Verplaats jouw producten van de etalage naar de eigen omgeving van de klant dankzij Augmented Reality (AR) technologie. Ze kunnen zo precies zien hoe het product in hun eigen omgeving tot zijn recht komt, iets wat zelfs in een fysieke winkel niet mogelijk is! Jouw klanten zijn zich dus veel bewuster van hun aankoop.

Cases

Neem contact op met

Expivi

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.