Graficonnect

Over Graficonnect

Hoe houd je als marketing- en communicatieafdeling controle op je huisstijl en bied je tegelijkertijd de mogelijkheid om lokale marketingcampagnes te creëren? Door samen te werken met ons! Graficonnect helpt je bij jouw brandmanagement vraagstuk.

We analyseren je huidige proces, geven advies over nieuwe werkwijzen en tools én zorgen voor de inrichting en het maken van de templates. We ondersteunen je bij de implementatie, lancering en acceptatie van bijv. een brandstore, online opmaak, fulfilment en vertaalmodules. Pas als het werkt zijn wij tevreden.

Jaap Bakx

Directeur

Partner

Een Brandstore speciaal voor jouw merk

Kies de software die bij jouw organisatie past
Bij het inrichten van een Brandstore zijn wij niet afhankelijk van bepaalde software. Wij luisteren naar de klant, analyseren het proces en bieden vervolgens de juiste tools uit ons assortiment of koppelen met bestaande tools van de klant zoals een PIM (Product Information Management). Daarnaast verzorgen wij ook de volledige implementatie.

Gemak voor het hele proces
Onze Brandstores zijn uitermate geschikt voor het beheren, bestellen en personaliseren van merkartikelen. Of het nu gaat om voorraadartikelen, printing on demand of het downloaden van bestanden, het kan allemaal in een paar stappen geregeld worden. Naast het faciliteren van de shop, verzorgen wij ook de inkoop, het voorraadbeheer en facturatie. De ideale combinatie: zelf heb je het overzicht, het systeem bewaakt je huisstijl en wij regelen alles eromheen.

Personaliseer binnen de grenzen van je huisstijl
Onze oplossing maakt het mogelijk om aan de hand van templates social media berichten te creëren en drukwerk te personaliseren. Of het nu gaat om het creëren van complete campagnes of het opmaken van een visitekaartje; het werkt kinderlijk eenvoudig. Door te werken met templates is je huisstijl gewaarborgd en is het eenvoudig om lokale marketingactiviteiten te activeren. Als Marketingmanager houd je op deze manier de volledige controle over je merk en imago terwijl je volop mogelijkheden biedt voor de gebruikers.

Bied ook je vertalingen online aan
Onze Brandstore is gemakkelijk uit te breiden met een vertaal workflow. Engelse bron bestanden worden in een shop opgenomen, waarna in een aantal klikken een vertaling van dit  bestand aangevraagd kan worden. Vertalingen worden rechtstreeks in InDesign gedaan, hetgeen bespaart op de opmaakkosten. Door verschillende meldingen blijft de aanvrager op de hoogte van de voortgang van zijn aanvraag. Vertaalde documenten worden als product in de Brandstore gezet, waarna deze vervolgens besteld kunnen worden.

Cases

No items found.

Neem contact op met

Graficonnect

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.