Joanknecht

Over Joanknecht

Joanknecht IT-services helpt met het optimaal inzetten van IT voor uw onderneming. Met behulp van de ongoing technologische ontwikkelingen voegen wij waarde toe aan jouw organisatie. Daarmee zorgen we voor inzicht, grip en optimalisatie. We maken toekomst met informatietechnologie.

Dagelijks werken we samen met onze klanten op het snijvlak van business en technologie. Daardoor is onze kijk anders. We vertalen jouw vraag daadwerkelijk naar een laagdrempelige en betrouwbare toepassing. Geen vervelende verrassingen meer, maar juist het potentieel van data en de kansen van technologie benutten. Dat doen we samen!

Quinten Kolvenbach

Partner

Realtime management informatie dashboards geven inzicht

Iedere organisatie genereert en verzamelt data. Benut de potentie van uw data en creëer inzicht. Vaak komt veel managementinformatie nog uit Excel. Informatie is niet realtime, koppelingen raken verbroken en er is handmatige werk nodig. Dit is echt niet meer van nu. Je wilt toch efficiënt bezig zijn en niet voor verrassingen komen te staan?

Met Joanknecht management informatie dashboards heb je op elk moment actueel inzicht in de prestatie-indicatoren van je onderneming. Deze dashboards maken gebruik van de aanwezige data in uw onderneming en geven de informatie weer waarop u wilt sturen. Ga met ons op reis door je data. Samen selecteren we de bronnen en maken we een duidelijk reisplan. Het resultaat is een overzichtelijk dashboard: dynamisch, interactief en realtime. Dit maakt op feiten gebaseerde besluitvorming mogelijk.

Cases

Neem contact op met

Joanknecht

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.