Magnus&Weiss

Magnus & Weiss

International High Tech Lawyers 

M&W omschrijft zich het best als een ‘outsourced legal team’ met een focus op contracten, IP/IT, data(bescherming ofwel privacy) en digital, en compliance. Met veel ervaring in zowel de juridische als internationale tech business combineren we state of art juridische vaardigheden met een goed gevoel voor zaken. Dat helpt ons om de ondernemer op een snelle en praktische manier ondersteuning te bieden. Geen moeilijk leesbare documenten, maar heldere tekst die zich richt op het balanceren van risico’s en de waarde van de deal. De ondernemer ontvangt van ons geen lange memo’s met jargon, maar concreet advies passend bij de branche van de ondernemer. 

Audrey Weismann

Advocaat

Partner

Cases

No items found.

Meet Audrey van Magnus & Weiss 

Mijn naam is Audrey Weismann en mede-eigenaar van Magnus & Weiss – International High Tech Lawyers -  (M&W). Voordat ik dit kantoor in januari startte, ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest als advocaat in de adviespraktijk waarbij mijn werkgever van destijds, nu mijn compagnon is. De juridische focus was en is nog steeds hetzelfde: technologie en recht, maar ons doel met M&W is nu om meer op gelijk niveau van de cliënt te opereren, in plaats van als een eenmalige opdracht als het geschil eigenlijk al veel te lang (onopgemerkt) ligt. Ik voel me namelijk het meest comfortabel als ik de mogelijkheid krijg om een onderneming te begeleiden zich juridisch goed in te dekken. Langzaamaan word ik zo een soort juridisch vertrouwenspartner van de onderneming, die meedenkt maar flink op de rem kan trappen als de onderneming dat nodig heeft. Ook wel een beetje gelijk mijn karakter ;) 

Data & digital en high tech 

Onze diensten richten zich op twee sectoren: data & digital en high tech en bestaan uit: legal outsourcing, deal support, DPO as a service, start-up assistant, interim services, legal training. Wij menen dat dit de juiste samenstelling is om binnen een specifieke branche alle juridische assistentie te bieden die nodig is, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn kerntaak. Werk je met data en ben je niet bekend met de juridische begrenzing van het gebruik ervan, of ontvang je een prachtige opdracht maar ben je onzeker over wat de algemene voorwaarden van de opdrachtgever voor invloed hebben op de (intellectuele eigendoms)rechten van geleverde software, dan staan wij je graag bij. 


Waarom YCN?

Een netwerk is onmisbaar bij het starten van een eigen onderneming. Bij de eerste ontmoeting begreep ik direct dat Yellow Cubes Netwerk bij mijn manier van ondernemen past. Informeel en gezellig maar wel allemaal doelgericht werkend in eenzelfde sector. Daarnaast is het Yellow Cubes Netwerk verrassend actief en zijn de bijeenkomsten creatief en inspirerend. Ik krijg als partner voor mijn gevoel ook ruimte om mijzelf te laten zien, daar is echt aandacht voor. Ik kijk er naar uit om heel lang met Yellow Cubes Netwerk mee te mogen groeien. 

Neem contact op met

Magnus&Weiss

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.