Marvia

Marvia maakt merken succesvoller door hun lokale marketingpotentieel te activeren. Het Local Marketing Automation platform van Marvia, vereenvoudigt elk aspect van lokale marketing. Het stelt organisaties in staat om hun marketingmateriaal centraal te beheren, terwijl ze deze op lokaal niveau kunnen aanpassen en publiceren. Meer dan 70.000 gebruikers over de hele wereld gebruiken Marvia om, binnen de merkidentiteit, op grote schaal lokaal relevante content te produceren en distribueren.

Benut je lokale marketing potentieel met de alles-in-1 oplossing van Marvia

Verlies je controle omdat marketing verspreid is over je organisatie? Kost het uitrollen van marketingcampagnes onnodig veel tijd en is het proces foutgevoelig? Niet met Marvia! Met hun alles-in-1 portal heb je één centrale plek voor alles wat met je merk en (lokale) marketing te maken heeft. Onze Brand Portal bestaat uit een digitale huisstijl gids, digitale beeldbank (DAM) en een template manager.

Maak on-brand marketing materiaal in een handomdraai

Laat gebruikers content maken met dynamische templates, zonder een dure grafische ontwerper in te huren of ingewikkelde ontwerpprogramma’s. Bespaar tijd, geld en middelen en personaliseer content eenvoudig door het creatieproces in eigen beheer te nemen en geef lokale teams de mogelijkheid om marketing aan te passen aan lokale omstandigheden.

Toegang tot al je merk bestanden vanaf 1 centrale locatie

Organiseer, deel en vind alle digitale merk bestanden zonder tijd te verspillen. Verbeter de efficiency en verklein het risico op het verkeerde gebruik van assets.

Vertel het verhaal van je merk en vergroot merkconsistentie

Een interactieve, digitale huisstijl gids waarin iedereen de meest up-to-date informatie over jouw merk kan vinden. Verwijs direct vanuit je richtlijnen naar essentiële merk elementen zoals logo's, lettertypen en video's en voorkom dat het verkeerde assets worden gebruikt. Zie een meetbare toename in merkconsistentie en verrijk de perceptie van je merk.

Wil je zelf ook op een efficiënte manier je marketing campagnes beheren en decentraal ontsluiten? Maak een afspraak met Ray de Jong van Marvia voor een vrijblijvende demo.

Ray de Jong

Partner

Cases

Neem contact op met

Marvia

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.