Merkmanagers

Over Merkmanagers

Jouw bedrijf of merk staat centraal en wij helpen je met het versterken, delen, faciliteren en beheren ervan. Dat doen we door jou en je marketing/sales team te ondersteunen met concreet advies, creatieve uitingen en slimme tools. Binnen jouw huisstijl. Online en offline.

Je haalt meer uit marketing en communicatie als je de hele organisatie, lokale vestigingen en resellers faciliteert in het uitdragen van jouw merk. Dit bereik je door je processen te verbeteren en te vereenvoudigen. Er zijn allerlei slimme tools beschikbaar die het dagelijkse werk van marcom-afdelingen gemakkelijker, sneller en efficiënter maken. Wij zijn experts in hoe je die tools slim kunt combineren, inrichten en implementeren. Zo creëer jij tijd om je te focussen op de inhoud en helpen wij jou een succes van je merk te maken.

Jaap Bakx

Directeur

Partner

Onze visie op digitalisering van je merk

Als merkmanagers weten we wat slimme tools voor jouw merk kunnen betekenen. Ze zorgen voor stroomlijning van je marketing en communicatie processen en zorgen dat de druk op deze afdeling afneemt. Bovendien stimuleren ze nieuwe activiteiten, waardoor jouw merk groeit.

Maar welke tools heeft jouw marcom-team nodig? Waar begin je mee? En hoe combineer je ze om processen te ondersteunen en vereenvoudigen? Wij helpen je de juiste selectie te maken uit bewezen tools van derden, verzorgen de implementatie en de succesvolle uitrol in de organisatie.

Versterk je merk door elke medewerker en partner te ondersteunen om consistent met uitingen voor jouw merk aan de slag te gaan.

Bespaar door met handige templates zelf merk-uitingen te maken. In minuten, niet in dagen. Altijd en overal, binnen jouw huisstijl.

Werk efficiënter en makkelijker door operationele en terugkerende marcom-taken te automatiseren. Dit houdt tevens het werk uitdagender.

Cases

No items found.

Neem contact op met

Merkmanagers

Bedankt, wij gaan je aanvraag behandelen.
Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van het formulier. Neem contact met ons op.