Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Nieuws

Alle nieuwsartikelen

Hieronder een overzicht van interessante artikelen over digitalisering.

Liemar - Staalbouwdag 13 oktober 2020

October 21, 2020

Hoe is de Nationale Staalbouwdag verlopen voor Liemar? Liemar organiseerde als Officiële hoofdsponsor 2 Ronde Tafel Kennis sessies. De kennissessie over BI, Dashboarding ne Bigdata mining, was het drukst bezocht.‍

Lees verder

Yellow Cubes verbindt in digitalisering.

October 21, 2020

Yellow Cubes verbindt in digitalisering. Daarom bieden wij onze partners het Yellow Cubes Dashboard. Naast de partner meetings en Yellow Cubes events zijn onze partners 24/7 digitaal met elkaar verbonden.

Lees verder

Bundeling sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

October 19, 2020

Slim binden, boeien en informeren met je eigen netwerk App. Dat is waar Bundeling voor staat. Al meer dan 400 bedrijven, organisaties, netwerken, clubs en verenigingen maken er gebruik van en uiteraard hoort Yellow Cubes daarbij. Wij zijn dan ook trots dat ze zich aansluiten bij het Yellow Cubes netwerk!

Lees verder

Recruitment met Big Data

October 15, 2020

Alles gaat tegenwoordig digitaal. Alles draait om big data. Recruitment ook. Hoe mooi is het dat je op jouw scherm kunt zien hoe veel sollicitanten op een bepaalde functie hebben gesolliciteerd, in welke fase van het sollicitatieproces zij zitten en welke opmerkingen de managers erbij hebben gezet?

Lees verder

Marvia sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

October 13, 2020

Met de tools van Marvia vergroot je de lokale zichtbaarheid én zorg je voor een uniforme merkuitstraling. Yellow Cubes is trots op deze nieuwe partner, die al meer dan 80.000 gebruikers helpt om hun merk lokaal goed neer te zetten!

Lees verder

360Fabriek sluit zich aan als Yellow Cubes Partner!

October 9, 2020

360Fabriek staat voor digitaal vakmanschap in alle geuren en kleuren met een speciale interesse voor het digitaliseren of preserveren van fysieke objecten en omgevingen. 360Fabriek digitaliseert, visualiseert en verbetert met innovatieve oplossingen die een indruk achterlaten. Een mooie aanvulling voor het Yellow Cubes netwerk!

Lees verder

Creëer virtual events met een VR-ervaring

October 7, 2020

Gebruik virtual reality en teleporteer jezelf en je publiek naar waar je maar wilt tijdens je presentatie, interview, paneldiscussie of show.

Lees verder

Boldly sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

October 6, 2020

Boldly-XR! De naam zegt het al, zij maken de mooiste belevingen in virtual-, augmented- en mixed reality, ofwel XR. Wij zijn dan ook erg trots dat ze het Yellow Cubes netwerk komen versterken.

Lees verder

Van organisatie tot community met bundeling.

October 5, 2020

Van organisatie tot community. Hoe organisaties samenwerken is fundamenteel aan het veranderen.

Lees verder

Expivi sluit zich aan als Yellow Cubes Partner!

October 1, 2020

Met Expivi verrijken we het netwerk van Yellow Cubes! Zij zorgen voor next level belevenis en 3D visualisaties in jouw e-commerce omgeving.

Lees verder

How to boost your e-commerce business with 3D and AR!

September 30, 2020

Join Expivi's free webinar: How to boost your e-commerce business with 3D and AR!

Lees verder

De toekomst van synthetische media.

September 28, 2020

Ik stel je graag voor aan mijn eerste digitale medewerker! Gecreëerd door kunstmatig intelligente software. Maar wat is het nu precies, lees verder over digital avatars en de toepassingen van synthetische media.

Lees verder

Expivi - Barbas Bellfires

September 25, 2020

Barbas Bellfires amazes in everything they do. They offer a wide range of fireplaces with lots and lots of extra possibilities. To exceed expectations and make their communication even better, we’ve built a 3D configurator and included Augmented Reality.

Lees verder

Liemar sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

September 24, 2020

Wij zijn trots dat Liemar zich aansluit bij het Yellow Cubes netwerk. Met ruim 35 jaar ervaring in ERP en 3D design software voor de staalbouw en metaalconstructie bedrijven, hebben zij al veel projecten winstgevender gemaakt voor hun klanten.

Lees verder

ETown Recruitment Services sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

September 22, 2020

Met ETown Recruitment Services versterken wij het Yellow Cubes netwerk in de HR sector. ETown automatiseert en optimaliseert recruitment aan de hand van een Applicant Tracking System.

Lees verder
MeetinVR

MeetinVR Rooms - The Idea Space

September 21, 2020

Ondanks een fysieke afstand toch met elkaar brainstormen en op een inspirerende manier samenwerken? Dat kan, met wel 12 personen tegelijkertijd in MeetinVR!

Lees verder

Al je werkgeverstaken in één portaal uit voeren in AFAS?

September 19, 2020

Heb jij het gevoel dat je jouw personeels- en salarisadministratie kunt verbeteren? Dat je op dit moment te veel tijd kwijt bent aan de administratie en er veel meer zaken geautomatiseerd kunnen worden? Door onze in AFAS Software gebouwde oplossing, zorgen wij ervoor dat je al je werkgeverstaken in één portaal uit kunt voeren. Alles op een betaalbare en snelle manier!

Lees verder

Hoe geef je de precisie van jouw unieke dienst weer? Juist ja, met een animatie!

September 19, 2020

KMWE werkt aan de techniek van de toekomst. Zo kunnen fabrikanten bij hen terecht met hun versleten metaalboren. Het familiebedrijf zorgt, dankzij haar unieke herslijp techniek 4.0

Lees verder

Personalize your own mixed reality office using Passthrough technology.

September 17, 2020

Facebook continues to roll out the hits at their Facebook Connect developer conference. Alongside a wave of game and hardware announcements, the company revealed Infinite Office, a collection of work-focused features perfect for creating your own virtual workspace.

Lees verder

Polder Knowledge sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

September 16, 2020

Polder Knowledge sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk! Een software development bedrijf die organisaties helpt met slimme online oplossingen in de continu veranderende wereld. Vanuit de mens, vanuit hun emotionele behoefte, want die staat centraal in de aanpak van Polderknowledge. Welkom bij de first 20 👏

Lees verder

Marvia en Out of Home Masters bundelen krachten

September 15, 2020

Softwarebedrijf Marvia lanceert een integratie met buitenreclame specialist Out of Home Masters. Dankzij de koppeling is het voor de klanten van Marvia mogelijk om op lokaal niveau buitenreclame in te plannen. ‍

Lees verder

Beemup sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

September 14, 2020

Beemup sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk! We zijn trots dat wij deze start-up mogen verwelkomen bij de first 20 👏

Lees verder

Defy Gaming offers game controllers where every single part is customizable. Without our Expivi's 3D configurator, it wouldn't be possible to visualize all these options

September 10, 2020

Over 150 TRILLION combinations possible! Defy Gaming offers game controllers where every single part is customizable. Without our 3D configurator, it wouldn't be possible to visualize all these options

Lees verder

Save up to hundreds metric tons of CO2 emission per event!

September 9, 2020

By teleporting public speakers, moderators, entertainers, artists and CEOs from all over the world to your (branded) digital stage using Beemup, you can save up to hundreds metric tons of CO2 emission per event.

Lees verder

Boldly-XR bundelt krachten met TDE om samen nog veel meer machtig mooie dingen te maken.

September 7, 2020

TDE gaat een nauwe samenwerking aan met Boldly-XR, gespecialiseerd in oplossingen voor virtual en augmented reality. Zo halen we de specialistische kennis in huis die nodig is om aan de groeiende vraag naar virtuele toepassingen te voldoen.

Lees verder

Simpele urenapp is slechts halve oplossing

August 24, 2020

Je ziet het dagelijks gebeuren bij organisaties met een grote buitendienst: alle medewerkers registreren dagelijks of wekelijks op papier hun gewerkte tijden. Zij leveren die urenbriefjes vervolgens fysiek in. Daarna typt iemand die urenstaten over in het tijdregistratiesysteem en belt achter ieder persoon aan die zijn urenstaat niet correct, niet volledig of überhaupt helemaal niet heeft ingevuld. Daarna vindt de fiattering van de uren plaats en worden de gegevens in de loon- en projectadministratie verwerkt. Al met al een erg omslachtig, maar noodzakelijk proces.

Lees verder

ETOWN lanceert werken bij pagina voor RVS Finish!

August 7, 2020

Wij hebben de 'Werken Bij' pagina van RVS Finish geüpdatet met een interessant kijkje achter de schermen en meer! Heb jij hem al gezien?

Lees verder

Kostenbesparing op secundaire bedrijfsprocessen: Automatische tijdregistratie

July 31, 2020

Iedereen kent het belang van het optimaal inrichten van primaire processen. Deze processen leveren immers rechtstreeks een bijdrage aan het tot stand komen van uw product en/of dienst. Voorbeelden van primaire processen zijn: inkoop, productie en verkoop. Secundaire processen zijn alle activiteiten die worden uitgevoerd om bepaalde productiefactoren in stand te houden. Voorbeelden hiervan zijn het beheren van personeel, financiën en informatiesystemen.

Lees verder

Gezocht: Immersive Experience Developer (AR/VR/MR & Arduino)

July 29, 2020

Wat doe jij als Immersive Experience Developer bij Boldly? Jij brengt digitale mogelijkheden tot leven. Zo koppelen we geleidende inkt aan animaties, maken we een VR-controller van een hydraulische schaar en brengen we op een beursvloer keukens tot leven met behulp van AR.

Lees verder

NuBuiten - Producten virtueel in je eigen tuin te plaatsen

July 28, 2020

Op deze manier maakt NuBuiten het mogelijk om hun producten virtueel in je eigen tuin te plaatsen. Hiermee helpen zij hun klanten weloverwogen beslissingen te nemen. Niets is overtuigender dan een virtuele proefplaatsing, waarbij je het product al hebt ervaren op de plaats die je in gedachte hebt.

Lees verder

Local Marketing Automation Software - Marvia

July 26, 2020

Curious about our Local Marketing Automation software? 🤔 Check out Marvia in less than 45 seconds 👇 😎

Lees verder

Automatische tijdregistratie nu mogelijk dankzij de innovaties van Salvo

July 16, 2020

Steeds vaker spreken we CEO’s van middelgrote dienstverlenende bedrijven die kampen met problemen rondom de tijdsregistratie van hun buitendienstmedewerkers. Om resultaten te optimaliseren zijn ze al lange tijd op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Maar de zoektocht naar een oplossing die toekomstbestendig én toepasbaar binnen hun eigen organisatieprocessen was, leek lange tijd tevergeefs.

Lees verder

Augmented Reality in Google Search: Is dit het begin van 3D contentmarketing?

July 15, 2020

Vorig jaar maakte Google bekend dat ze van plan waren om 3D objecten tot leven te brengen in je woonkamer via de zoekmachine. Sinds begin maart van dit jaar is dat ook daadwerkelijk beschikbaar. Je kunt ze bekijken vanuit je internetbrowser op je mobiele telefoon of via je tablet. Dit betekent dat 3D modellen een naadloos onderdeel zijn geworden van search!

Lees verder

Capitola.Social - Augmented Livestream

July 9, 2020

With Capitola's Augmented Livestream you can enrich your Zoom, Hangout, Insta Live, Youtube Livestream and many more video conference platforms and live streams with 3D environments and interactive dynamic 3D assets.

Lees verder

Met VR leer je sneller, effectiever en betrokkener.

July 6, 2020

Het is officieel! In VR leer je sneller, effectiever en betrokkener.

Lees verder

Marvia introduceert Video Templates

July 3, 2020

🎬 Something exciting is coming and we want to give you a sneak preview. 🚀

Lees verder

ETown versterkt haar team met Britt en Mirthe

June 28, 2020

Vanaf deze week maken Britt Schenkels en Mirthe Nijssen deel uit van team ETown!

Lees verder

Innovatie van Salvo maakt grote kostenbesparingen op urenregistratieproces voortaan mogelijk.

June 25, 2020

Innovatie van Salvo maakt grote kostenbesparingen op urenregistratieproces voortaan mogelijk.

Lees verder

Manus Polygon - Full-body tracking in VR

June 16, 2020

With Polygon you can easily visualize and record what you are doing with your body. Polygon can be used for realistic and personal meetings in virtual reality, adding the human touch to collaborative VR.

Lees verder

Staalbouw Kampen gelooft in de toekomst en is over gegaan op de LiemarX ERP software oplossing.

June 8, 2020

Zo kan het dus ook in deze crisis tijd. De 3 koppige directie, bestaande uit Harry Stoel, Anneke Bouwknegt en Patrick de Hoop, koos unaniem voor Liemar.

Lees verder
virtuele interactieve 3D winkel

Next level webshop, van e-commerce naar 3D commerce

June 4, 2020

Eerste virtuele en interactieve 3D winkel geopend in New-Zeeland! Zullen er snel meer volgen?

Lees verder
MeetinVR Official Trailer

Zakelijke meetings in VR, het nieuwe normaal?

May 29, 2020

Zakelijke meetings in virtual reality bieden steeds meer mogelijkheden. kijk maar eens naar de officiële trailer van MeetinVR - "VR Business Meetings better than in Real."

Lees verder

AR-bril van Apple heet Apple Glass en kost 499 dollar

May 19, 2020

Apple zou zijn augmented-reality-bril 'Apple Glass' mogelijk eind dit jaar al willen onthullen. De bril zou 499 dollar gaan kosten.

Lees verder

XR iPad Pro LiDAR real-time tracking

May 9, 2020

Er komen steeds meer demo's van wat de iPad Pro met LiDAR real-time tracking kan doen. Ik deel er nog eentje met jullie want de mogelijkheden die dit brengt zijn zo geweldig. Iedereen zou een apparaat met een LiDAR scanner moeten hebben!‍

Lees verder

VR inzetten als middel om dichter bij je publiek te komen?

May 8, 2020

VR inzetten als middel om (weer) dichter bij je publiek te komen? Zowel via een VR bril als via je computer is dit prima te doen in virtuele meeting rooms en presentatie zalen

Lees verder

BeeSafe - Veilig werken op kantoor?

May 8, 2020

De anderhalvemetersamenleving brengt heel kantoortuin-werkend Nederland in een bijzondere situatie. Want hoe kunnen we straks weer veilig naar kantoor?

Lees verder

Digital prototyping zorgt voor meer betrokkenheid van klanten.

May 7, 2020

Digital prototyping zorgt voor een snellere doorlooptijd tijdens de productontwikkeling, effectieve afstemming over merchandising en meer betrokkenheid van klanten.

Lees verder

'Miljoen mensen kochten VR-bril voor Half-Life: Alyx'

May 4, 2020

Nagenoeg een miljoen mensen hebben in een maand tijd een virtualrealitybril gekocht, zodat ze de nieuwe game Half-Life Alyx konden spelen. Dat blijkt uit gegevens van gameswinkel Steam die RoadtoVR heeft geanalyseerd. De winkel houdt bij welke gebruikers een VR-headset hebben - en gebruik van het platform is verplicht om het spel te spelen.

Lees verder

Brainport Eindhoven introduceert digitaal platform voor bedrijven

April 14, 2020

De ontwikkelingen voor Connect, zoals het platform heet, waren voor de coronacrisis al van start gegaan, maar de invloed van het virus op het maatschappelijk leven maakt de noodzaak van het platform groter, laat de ontwikkelingsmaatschappij weten.

Lees verder

Meco Metal N.V. gaat groeien met de LiemarX ERP oplossing

November 22, 2019

Vrijdag 22 november 2019 heeft Meco Metal N.V. de samenwerking overeenkomst getekend met Liemar Software voor de aankoop van LiemarX ERP. LiemarX is dé ERP software oplossing voor de staalbouw en staalconstructie.

Lees verder

Kingspan Light + Air investeert met Liemar verder de hoogte in!

September 19, 2019

Peter van den Hurk, Manager Projectontwerp en Realisatie bij Kingspan Light + Air, is blij met de software ontwikkelingen die Liemar voor hun realiseert. Brakel Atmos valt onder de divisie Kingspan Light + Air. Bij Kingspan Light + Air wordt zeer intensief gebruik gemaakt van AVEVA Bocad.

Lees verder

Expivi receives multimillion investment

June 4, 2019

3D visualization and personalization market can no longer ignore Eindhoven company Expivi. In the first investment round, the company raised a multimillion investment from Scholt Group with which further international growth can be achieved.

Lees verder