Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, wij nemen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form

AR-bril van Apple heet Apple Glass en kost 499 dollar

May 19, 2020

Apple zou zijn augmented-reality-bril 'Apple Glass' mogelijk eind dit jaar al willen onthullen. De bril zou 499 dollar gaan kosten.

Dat zegt YouTuber Jon Prosser, die recent tal van Apple-onthullingen voortijdig wist uit te lekken. Zo meldde Prosser van tevoren al de komst en naam van de iPhone SE en de introductie van de nieuwe MacBook Pro, MacBook Air en iPad Pro. Vrijwel alle details rond de nieuwe iPhones lekte hij al uit. Nu zegt Prosser meer informatie te hebben over de AR-bril van Apple, waarover al langer geruchten rondgaan.

Bij augmented reality worden virtuele beelden in de echte wereld geprojecteerd, zodat gebruikers bijvoorbeeld een stoel zien staan die er in werkelijkheid niet is. De bril van Apple projecteert beelden op beide glazen en gaat volgens Prosser 'Apple Glass' heten.

De bril zou een prijs van 499 dollar krijgen. Dat is het standaardmontuur: gebruikers die er glazen op sterkte in willen, betalen meer. Getinte glazen zouden nog niet mogelijk zijn.

Uiterlijk van normale bril

Een prototype van de bril zou van plastic zijn, al zou dat nog kunnen veranderen. De bril zou er zoveel mogelijk uitzien als een normale bril, om gebruikers niet af te schrikken. Veel concepten van de bril ogen vrij futuristisch, daar is volgens Prosser waarschijnlijk geen sprake van.

In het prototype zat volgens Prosser geen camera, wel een LiDAR-scanner die de diepte van de ruimte voor de gebruiker nauwkeurig kan vastleggen. In de nieuwe iPad Pro zit ook zo'n scanner, naar verwachting ook in de nieuwe iPhones die later dit jaar verschijnen.

Werkt samen met iPhone

De Apple-bril heeft geen eigen processoren, en leunt voor het rekenwerk op een gekoppelde iPhone. Bediening gebeurt met handgebaren op en voor de bril. Apple Glass zou draadloos opgeladen kunnen worden via een bijgeleverde standaard.

Apple zou de bril oorspronkelijk hebben willen onthullen als een verrassing aan het eind van zijn iPhone-presentatie later dit jaar. In het kader van het coronavirus zou dit mogelijk verschoven kunnen worden naar een evenement in maart 2021. De bril zou daarna eind 2021 of begin 2022 op de markt komen, stelt Prosser.

Meer nieuws.

Easydus sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Met het flexibele platform van Easydus bouw je je eigen digitaal administratief proces zonder diepgaande kennis van ICT. Hierdoor vervang je niet alleen veel handmatige activiteiten, maar je kunt hierbij ook het proces aanpassen naar jouw specifieke wensen van de organisatie.

Lees verder

XR Group sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Er bestaat maar één taal die iedereen spreekt en dat is de visuele taal. Met high-end 3D oplossingen die uitgebouwd kunnen worden naar 360°, Virtual- , Augmented- en Mixed Reality omgevingen, zorgt XR Group voor sales verhoging, kostenbesparing en/of procesverbetering.

Lees verder

de Volkskrant: Aantal startende ondernemers blijft groeien ondanks de pandemie. Wie zijn zij?

Ondanks de grootste economische krimp ooit is de aanwas van nieuwe bedrijven gestaag. De Kamer van Koophandel zag het afgelopen halfjaar een groei van 10 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Yellow Cubes partner Beemup is een van deze bedrijven.

Lees verder