Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, wij nemen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Boldly-XR bundelt krachten met TDE om samen nog veel meer machtig mooie dingen te maken.

September 7, 2020

TDE gaat een nauwe samenwerking aan met Boldly-XR, gespecialiseerd in oplossingen voor virtual en augmented reality. Zo halen we de specialistische kennis in huis die nodig is om aan de groeiende vraag naar virtuele toepassingen te voldoen.

We zijn allebei onderdeel van Handpicked Agencies en kennen elkaar dus al goed. De corona-crisis heeft onze samenwerking in een stroomversnelling gebracht. We zien dat de sport zoekt naar virtuele omgevingen om het gemis van de fysieke variant op te vangen, dat maakt de bundeling van krachten met Boldly-XR ook zo logisch. Hun diep specialistische kennis vormt de ideale combinatie met onze creativiteit, kennis van sport en ontwikkelkracht.

TDE en Boldly-XR hebben een dedicated team van creative developers en (motion) designers ingericht waarmee niet alleen klantvragen maar ook eigen concepten kunnen worden gerealiseerd. Dit team zal worden aangestuurd door Ruud Dankers, binnen TDE verantwoordelijk voor innovatie.

Yannick Boers, verantwoordelijk voor Boldly-XR, zag zijn bedrijf de afgelopen maanden een enorme groei doormaken. ‘We zijn al jaren actief in VR en AR maar rekenden erop dat grootschalige adoptie van de techniek onder consumenten nog wat tijd nodig zou hebben. Doordat we noodgedwongen allemaal aan huis gebonden zijn, is deze ontwikkeling in een ongekende stroomversnelling geraakt. Voor een verrijkte ervaring van de werkelijkheid is bovendien geen dure VR bril meer noodzakelijk, tegenwoordig kunnen we ook in browsers al fantastische ervaringen bieden op je mobiel.’

TDE en Boldly-XR ontwikkelden reeds virtuele toepassingen zoals 360 videos, virtuele vergaderomgevingen, Instagram & Snapchat face filters en 3D configurators voor merken als Ziggo Sport, Team Jumbo-Visma, VanMoof, Brabantia en Royal Airforce Museum.

Meer nieuws.

Easydus sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Met het flexibele platform van Easydus bouw je je eigen digitaal administratief proces zonder diepgaande kennis van ICT. Hierdoor vervang je niet alleen veel handmatige activiteiten, maar je kunt hierbij ook het proces aanpassen naar jouw specifieke wensen van de organisatie.

Lees verder

XR Group sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Er bestaat maar één taal die iedereen spreekt en dat is de visuele taal. Met high-end 3D oplossingen die uitgebouwd kunnen worden naar 360°, Virtual- , Augmented- en Mixed Reality omgevingen, zorgt XR Group voor sales verhoging, kostenbesparing en/of procesverbetering.

Lees verder

de Volkskrant: Aantal startende ondernemers blijft groeien ondanks de pandemie. Wie zijn zij?

Ondanks de grootste economische krimp ooit is de aanwas van nieuwe bedrijven gestaag. De Kamer van Koophandel zag het afgelopen halfjaar een groei van 10 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Yellow Cubes partner Beemup is een van deze bedrijven.

Lees verder