Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Gezocht: Immersive Experience Developer (AR/VR/MR & Arduino)

July 29, 2020

Wat doe jij als Immersive Experience Developer bij Boldly?

Jij brengt digitale mogelijkheden tot leven. Zo koppelen we geleidende inkt aan animaties, maken we een VR-controller van een hydraulische schaar en brengen we op een beursvloer keukens tot leven met behulp van AR. Jij hebt een fascinatie om code te vertalen naar een beleving. Jij bent daarin het technisch brein: op basis van de concepten en ideeën die er liggen weet jij met welke technieken deze concepten tot leven kunnen worden bedacht. Naast dat jij je goed op een stuk code kan focussen, hou je ook overzicht op het doel van de experience waaraan je werkt en ben je van begin tot eind betrokken. Dat betekent dus dat je soms bij een event moet zijn om op te bouwen, te assisteren of met vol enthousiasme laten zien wat je gebouwd hebt.

Je vertaalt in nauw overleg met de rest van je team de magie die we verkopen naar onze klanten naar hardware en code. Wij zetten de outlines uit, maar de technische oplossing is vrijwel altijd creatief en flexibel. Je houd je liever bezig met het oplossen van een specifiek probleem dan de scope en organisatie van het gehele project.

Kortom, ben jij een enthousiaste Willie Wortel en wil jij wat je bouwt zichtbaar en tastbaar maken? Dan is deze functie iets voor jou!

Solliciteer nu

In het kort, jij bent onze ideale kandidaat als je:

  • Onderzoekend bent en het er blij van wordt om aan een technische uitdaging te werken.
  • Flexibel bent, want geen opdracht is hetzelfde, maar wel gestructureerd werkt.
  • Je graag focust op het programmeren en de techniek maar het niet erg vindt om met enige regelmaat bij een event of klantgesprek betrokken te zijn.
  • Kennis van C# hebt en deze kennis kan toepassen in Unity, van het maken van een digitale kopie van een bestaande fysieke ruimte lig jij niet wakker.
  • Een “creative developer” bent: je bent goed in het vertalen van concepten naar werkende code.
  • Je van deze twee punten hierboven iets kan laten zien in een portfolio/website bij je sollicitatie.
  • Je HBO niveau hebt en bekend bent met SCRUM.


Boldly is het X-reality label van Handpicked agencies. We bouwen toffe ervaringen voor merken zoals Bruynzeel, Rabobank Nederland, Perfetti van Melle en Holmatro. Van e-learning tot e-commerce experiences.Meer nieuws.

Bundeling sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

Slim binden, boeien en informeren met je eigen netwerk App. Dat is waar Bundeling voor staat. Al meer dan 400 bedrijven, organisaties, netwerken, clubs en verenigingen maken er gebruik van en uiteraard hoort Yellow Cubes daarbij. Wij zijn dan ook trots dat ze zich aansluiten bij het Yellow Cubes netwerk!

Lees verder

Marvia sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

Met de tools van Marvia vergroot je de lokale zichtbaarheid én zorg je voor een uniforme merkuitstraling. Yellow Cubes is trots op deze nieuwe partner, die al meer dan 80.000 gebruikers helpt om hun merk lokaal goed neer te zetten!

Lees verder

360Fabriek sluit zich aan als Yellow Cubes Partner!

360Fabriek staat voor digitaal vakmanschap in alle geuren en kleuren met een speciale interesse voor het digitaliseren of preserveren van fysieke objecten en omgevingen. 360Fabriek digitaliseert, visualiseert en verbetert met innovatieve oplossingen die een indruk achterlaten. Een mooie aanvulling voor het Yellow Cubes netwerk!

Lees verder