Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, wij nemen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Innovatie van Salvo maakt grote kostenbesparingen op urenregistratieproces voortaan mogelijk.

June 25, 2020

Herkent u dit?

Uw bedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Als gevolg van de groei heeft u alle zeilen bij moeten zetten om uw organisatie en bedrijfsprocessen mee te laten groeien. Klanten zijn steeds veeleisender geworden en de concurrentie steeds feller. Toch heeft u zo veel mogelijk innovaties doorgevoerd in uw primaire processen, waardoor u voorop loopt in uw branche. Onlangs bent u geconfronteerd met de Coronacrisis en dit heeft op pijnlijke wijze duidelijk gemaakt dat de ondersteunende processen nog lang niet optimaal zijn ingericht. Dat is jammer, want hierdoor had u wellicht beter op de veranderingen kunnen anticiperen.

Eén van de belangrijkste secundaire bedrijfsprocessen die achterloopt in optimalisatie is het urenregistratieproces van uw buitendienstmedewerkers. Zij registreren hun uren nog steeds stuk voor stuk zelf en handmatig. In de meeste gevallen op een papieren urenstaat die ingeleverd moeten worden en vervolgens handmatig overgetypt moet worden in het urenregistratiesysteem. Wellicht heeft u al een digitale versie van de urenstaat in de vorm van een webformulier of een urenappje. Hiermee heeft u het proces inderdaad een stap verbeterd, maar het is slechts een begin van wat het zou kunnen zijn.


Een oplossing waardoor de urenregistratie van uw vele buitendienstmedewerkers voortaan helemaal automatisch gebeurt. Salvo Time Tracking Solutions heeft een nieuw product ontwikkeld, dat bestaat uit een slimme combinatie van een tracking app, moderne cloud backend, Internet of Things sensoren en geofencing. Na implementatie van deze oplossing, die inzet op procesverbetering, digitaliseert u niet alleen de papieren urenregistratie, maar laat u voortaan de daadwerkelijke registratie automatisch door het systeem doen, en dus niet meer door de buitendienstmedewerkers zelf. Hierdoor wordt de registratie voortaan objectief en automatisch verzorgd. Dat is weer een belangrijke zorg minder. En een kind kan de was doen.


Hoe werkt de time tracking solution van Salvo?  Uw buitendienstmedewerkers krijgen de automatisch geregistreerde tijden realtime gepresenteerd in de Salvo app. De medewerker kan er zelf ook nog activiteiten en  opmerkingen aan toevoegen. De verzamelde data wordt aan het einde van de dag door de server van Salvo automatisch verzonden naar uw eigen urenregistratiesysteem. Vervolgens verloopt het goedkeuringsproces en verwerking van de gefiatteerde uren in de loon- en projectadministratie zoals u gewend bent.


Op deze manier kunt u eindelijk afscheid nemen van uw inefficiënte en kostbare manier van uren registreren. Naast een aanzienlijke kostenbesparing, die in totaal al snel oploopt tot tienduizenden, zoniet honderdduizenden euro’s op jaarbasis, bent u ook klaar voor de toekomst. Of het nou gaat om tijden van crisis of om tijden van groei.

Meer nieuws.

Easydus sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Met het flexibele platform van Easydus bouw je je eigen digitaal administratief proces zonder diepgaande kennis van ICT. Hierdoor vervang je niet alleen veel handmatige activiteiten, maar je kunt hierbij ook het proces aanpassen naar jouw specifieke wensen van de organisatie.

Lees verder

XR Group sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Er bestaat maar één taal die iedereen spreekt en dat is de visuele taal. Met high-end 3D oplossingen die uitgebouwd kunnen worden naar 360°, Virtual- , Augmented- en Mixed Reality omgevingen, zorgt XR Group voor sales verhoging, kostenbesparing en/of procesverbetering.

Lees verder

de Volkskrant: Aantal startende ondernemers blijft groeien ondanks de pandemie. Wie zijn zij?

Ondanks de grootste economische krimp ooit is de aanwas van nieuwe bedrijven gestaag. De Kamer van Koophandel zag het afgelopen halfjaar een groei van 10 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Yellow Cubes partner Beemup is een van deze bedrijven.

Lees verder