Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Kostenbesparing op secundaire bedrijfsprocessen: Automatische tijdregistratie

July 31, 2020

Iedereen kent het belang van het optimaal inrichten van primaire processen. Deze processen leveren immers rechtstreeks een bijdrage aan het tot stand komen van uw product en/of dienst. Voorbeelden van primaire processen zijn: inkoop, productie en verkoop. Secundaire processen zijn alle activiteiten die worden uitgevoerd om bepaalde productiefactoren in stand te houden. Voorbeelden hiervan zijn het beheren van personeel, financiën en informatiesystemen.

Bij het verbeteren van bedrijfsprocessen is het cruciaal om te weten wát er verbeterd moet worden. U kunt kiezen om een heel proces onder de loep te nemen, maar wanneer er maar een paar zaken echt geoptimaliseerd hoeven te worden zal dit niet effectief zijn.

Veel bedrijven besteden erg veel aandacht en tijd aan het verbeteren van hun primaire processen, omdat dit een direct resultaat oplevert: lagere kosten, makkelijker werken en de marktpositie versterken. Daarentegen blijft het innoveren op secundaire processen vaak achterwege. En dat terwijl daar enorme slagen in te behalen zijn. Vaak lijkt het alsof de tijd en kosten die het met zich meebrengt om een secundair proces te optimaliseren niet de moeite waard zijn om het überhaupt te doen. Maar niks is minder waar.

Een van de meest kostbare en inefficiënte secundaire processen is het tijdregistratieproces. Uren worden vandaag de dag vaak nog steeds door iedere buitendienstmedewerker apart opgeschreven op papier en worden dan fysiek ingeleverd. Dan moeten ze handmatig overgetypt worden in het informatiesysteem.

Tot nu toe dachten veel ondernemers dat automatisering van het urenregistratieproces onmogelijk en onbereikbaar was. Maar wist u dat dit probleem snel verleden tijd kan zijn en weet u dat u uw tijdregistratieproces in één keer volledig kunt automatiseren door voor één totaaloplossing te kiezen die de slimme combinatie maakt van smartphones, een achtergrond-app en een softwarekoppeling om de data automatische aan uw programma’s te koppelen? Zelfs uw bestaande voertuigvolgsysteem wordt geïntegreerd, waardoor u ook nog altijd weet wie, wanneer, wat heeft uitgevoerd.

Na het verbetertraject kan de focus weer gelegd worden op het werk zelf. Dit scheelt meestal een hoop tijd die eerder verspild werd. Ook de betrokkenheid van het management groeit, doordat zij een kijkje in de keuken hebben gekregen bij de uitvoering van bedrijfsprocessen.

Uiteindelijk draait alles natuurlijk om het behalen van gestelde doelen. Als uw doelstelling is om uw secundaire bedrijfsproces van tijdregistratie te optimaliseren en hiermee winst te behalen op verschillende vlakken, neem dan eens contact op met Salvo. Wij leggen u graag uit welke verbeterslag er te maken is en hoe dat leidt tot een hogere winstgevendheid, een betere relatie met uw klanten of simpelweg een verbeterde werksfeer.

Meer weten?
www.salvo.nl

Meer nieuws.

Bundeling sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

Slim binden, boeien en informeren met je eigen netwerk App. Dat is waar Bundeling voor staat. Al meer dan 400 bedrijven, organisaties, netwerken, clubs en verenigingen maken er gebruik van en uiteraard hoort Yellow Cubes daarbij. Wij zijn dan ook trots dat ze zich aansluiten bij het Yellow Cubes netwerk!

Lees verder

Marvia sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

Met de tools van Marvia vergroot je de lokale zichtbaarheid én zorg je voor een uniforme merkuitstraling. Yellow Cubes is trots op deze nieuwe partner, die al meer dan 80.000 gebruikers helpt om hun merk lokaal goed neer te zetten!

Lees verder

360Fabriek sluit zich aan als Yellow Cubes Partner!

360Fabriek staat voor digitaal vakmanschap in alle geuren en kleuren met een speciale interesse voor het digitaliseren of preserveren van fysieke objecten en omgevingen. 360Fabriek digitaliseert, visualiseert en verbetert met innovatieve oplossingen die een indruk achterlaten. Een mooie aanvulling voor het Yellow Cubes netwerk!

Lees verder