Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Marvia en Out of Home Masters bundelen krachten

September 15, 2020

Marvia en Out of Home Masters bundelen krachten

Softwarebedrijf Marvia lanceert een integratie met buitenreclame specialist Out of Home Masters. Dankzij de koppeling is het voor de klanten van Marvia mogelijk om op lokaal niveau buitenreclame in te plannen. 

De integratie is speciaal gericht op landelijke bedrijven die met lokale partners werken, zoals franchisers, resellers of dealers. Waar buitenreclame voorheen moest worden ingeboekt door de centrale marketingafdeling, is het dankzij de koppeling nu mogelijk om dit de lokale partner zelf te laten doen. 

Yordi Hardenberg, Operations Director bij Out of Home Masters, noemt de samenwerking een belangrijke ontwikkeling: “Wij zien veel potentieel in de samenwerking met Marvia. Het buitenreclame landschap is onoverzichtelijk door de vele aanbieders. Middels onze data en planningstool kunnen wij voor elke vestiging de meest relevante locaties selecteren. De ondernemer kan met één druk op de knop, lokaal out-of-home inboeken via het Marvia platform tegen een scherp tarief. Hiermee maken we het mediumtype toegankelijk en de campagne inzichtelijk”.

Volgens Joep Donders, CEO van Marvia, passen lokaal ingeplande buitenreclames perfect bij de lokale marketing-software van Marvia: “Onze tools maakten het al mogelijk om lokale partners, on-brand marketingmateriaal te laten maken. Dankzij de koppeling kunnen lokale gebruikers nu zelf kiezen op welke locaties in hun stad of dorp, landelijke out-of-home campagnes worden ingeboekt. De lokale ondernemer wordt geactiveerd om lokaal met marketing aan de slag te gaan en de centrale marketingafdeling is minder tijd kwijt aan operationele zaken.”

Geslaagde eerste lancering voor Domino’s Pizza
Een van de eerste klanten die succesvol gebruik heeft gemaakt van de integratie is Domino’s Pizza. De franchisers van Domino’s Pizza plaatsten onlangs de eerste landelijke campagne op geselecteerde abri’s in hun eigen gebied. Out of Home Masters maakte voor elke franchisenemer een selectie van de meest relevante buitenreclame locaties per vestiging. 

Tom van Vlijmen, Local Store Marketeer bij Domino’s Pizza Nederland: “Dankzij de nieuwe koppeling bieden we onze franchisenemers weer een extra mogelijkheid om gemakkelijk hun lokale zichtbaarheid te vergroten. Die lokale aanwezigheid draagt bij aan ons succes”.

Expert in (D)OOH
Out of Home Masters is een onafhankelijk specialist in de planning en inkoop van (Digital) Out of Home ((D)OOH). Mede dankzij hun specifieke kennis van de markt, de unieke (D)OOH tools en de dagelijkse onderhandelingen die zij met alle exploitanten en aanbieders voeren, komen zij voor hun opdrachtgevers tot de beste resultaten. Inmiddels mag Out of Home Masters meer dan 100 mooie merken tot hun happy clients rekenen, waaronder Takeaway.com, Radio538, Sky Radio, Coolblue, Innocent, Amac, Swatch Group, Zeeman, Trainmore en Sunweb.

Meer informatie op: https://www.outofhomemasters.nl

Marketing automatiseren met Marvia

Marvia maakt merken succesvoller door hun lokale marketing potentieel te activeren. Het bedrijf is dé pionier op het gebied van het gebruik van automatisering in het maken van (lokaal) marketingmateriaal. De SaaS-oplossing stelt bedrijven in staat om op grote schaal gepersonaliseerde, lokaal relevante uitingen te maken, binnen de huisstijl. 


Meer informatie op: www.getmarvia.com

Meer nieuws.

Embora Group sluit zich aan als partner bij het Yellow Cubes netwerk!

Vraag je jezelf regelmatig af hoe je je processen of software beter in kunt richten? Of wil je meer doen met de beschikbare data? Embora Group is dé AFAS specialist die je verder helpt. Een mooie aanvulling voor het Yellow Cubes netwerk!

Lees verder

Liemar - Staalbouwdag 13 oktober 2020

Hoe is de Nationale Staalbouwdag verlopen voor Liemar? Liemar organiseerde als Officiële hoofdsponsor 2 Ronde Tafel Kennis sessies. De kennissessie over BI, Dashboarding ne Bigdata mining, was het drukst bezocht.‍

Lees verder

Yellow Cubes verbindt in digitalisering.

Yellow Cubes verbindt in digitalisering. Daarom bieden wij onze partners het Yellow Cubes Dashboard. Naast de partner meetings en Yellow Cubes events zijn onze partners 24/7 digitaal met elkaar verbonden.

Lees verder