Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, wij nemen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Simpele urenapp is slechts halve oplossing

August 24, 2020

Je ziet het dagelijks gebeuren bij organisaties met een grote buitendienst: alle medewerkers registreren dagelijks of wekelijks op papier hun gewerkte tijden. Zij leveren die urenbriefjes vervolgens fysiek in. Daarna typt iemand die urenstaten over in het tijdregistratiesysteem en belt achter ieder persoon aan die zijn urenstaat niet correct, niet volledig of überhaupt helemaal niet heeft ingevuld. Daarna vindt de fiattering van de uren plaats en worden de gegevens in de loon- en projectadministratie verwerkt. Al met al een erg omslachtig, maar noodzakelijk proces.

In het verleden hebben al veel organisaties gezocht naar de oplossing. Een fout die daarbij snel gemaakt wordt, is om slechts een gedeelte van dit proces te digitaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door iedere buitendienstmedewerker één van de tientallen urenappjes te laten gebruiken die op de markt verkrijgbaar zijn. Daarmee hoeven zij hun uren in ieder geval niet meer op papier te schrijven en hoeven de uren daarna ook niet meer overgetypt te worden. Dat lijkt inderdaad op het eerste gezicht een hele verbetering.

Maar met alleen het laten gebruiken van een urenapp zijn de volgende cruciale stappen in het tijdregistratieproces echter nog steeds niet geoptimaliseerd:

• er is geen controle mogelijk met de werkelijke situatie

• het initiatief ligt nog steeds bij de medewerker, dus hij kan nog steeds vergeten zijn uren in te vullen

• de medewerker voert nog steeds in wat hij zelf wil (subjectieve registratie)

• geen volledige integratie met uw systeem

• geen integratie met uw voertuigvolgsysteem

• geen automatische registratie van op welke projecten de uren precies geregistreerd zijn

Als u dan toch uw tijdregistratieproces wilt verbeteren, waarom zou u dit dan niet meteen met de meest innovatieve oplossing op de markt doen? Uw medewerkers krijgen de Salvo-app geïnstalleerd op hun smartphone en hoeven hier niet meer naar om te kijken: de volledige tijdregistratie gebeurt namelijk volautomatisch op de achtergrond. In de overzichtelijke tijdlijn in de Salvo-app is aan het einde van de dag precies te zien hoe laat ze op de zaak waren, met welk voertuig ze wanneer naar welke klant zijn gereden, wie precies mee reden en wie de chauffeur was en hoe lang ze bij welke klant gewerkt hebben. Daar waar nodig kan iedere medewerker opmerkingen toevoegen en zelfs eigen tijdintervallen toevoegen.

Zo ontstaat zowel voor de buitendienstmedewerker zelf als voor u als eindverantwoordelijke een correct, volledig en objectief beeld van wat de betreffende buitendienstmedewerker die dag gedaan heeft. Die informatie wordt vervolgens automatisch gekoppeld aan uw bestaande systeem, waarna het proces verder blijft zoals het nu is. Geen twijfels of discussies meer, het is tenslotte de registratie van de realiteit.

Op deze manier heeft u écht het hele proces op innovatieve wijze geoptimaliseerd en bent u klaar voor toekomstige groei.

Meer nieuws.

Easydus sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Met het flexibele platform van Easydus bouw je je eigen digitaal administratief proces zonder diepgaande kennis van ICT. Hierdoor vervang je niet alleen veel handmatige activiteiten, maar je kunt hierbij ook het proces aanpassen naar jouw specifieke wensen van de organisatie.

Lees verder

XR Group sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Er bestaat maar één taal die iedereen spreekt en dat is de visuele taal. Met high-end 3D oplossingen die uitgebouwd kunnen worden naar 360°, Virtual- , Augmented- en Mixed Reality omgevingen, zorgt XR Group voor sales verhoging, kostenbesparing en/of procesverbetering.

Lees verder

de Volkskrant: Aantal startende ondernemers blijft groeien ondanks de pandemie. Wie zijn zij?

Ondanks de grootste economische krimp ooit is de aanwas van nieuwe bedrijven gestaag. De Kamer van Koophandel zag het afgelopen halfjaar een groei van 10 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Yellow Cubes partner Beemup is een van deze bedrijven.

Lees verder