Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, wij nemen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Yellow Cubes lanceert APP

November 20, 2020

Met de nieuwe Yellow Cubes Community App zorgen wij ervoor dat de partners 24/7 met elkaar in verbinding staan en dat vraag en aanbod nog beter gematcht worden. In de app worden zowel partners als ondernemers toegelaten. Partners met innovatieve oplossingen in digitalisering en ondernemers die digitalisering inzetten om hun concurrentiepositie te versterken.

Het grote voordeel van de Yellow Cubes Community App is dat het een gesloten communicatiekanaal is. Als je een zoekvraag stelt op LinkedIn wordt je vaak overspoeld met reacties. Je herkent vast ook dat je nog wekenlang reacties ontvangt, terwijl je zoekvraag allang ingevuld is.

Met een duidelijk overzicht van aangesloten partners, zie je precies wat de competenties zijn van deze bedrijven en hoe je ze kunt bereiken. Ook op persoonlijk niveau gaat dit heel laagdrempelig middels het 'smoelenboek'. Ondernemers die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen en met regelmaat willen aansluiten bij live en online Yellow Cubes Events kunnen zich aanmelden. Na een kennismaking word je toegevoegd, waarbij je alle partners kunt zien en benaderen, vragen kunt stellen en aanmelden voor Events. Andersom ben je niet zichtbaar voor partners, dus je bent zelf aan zet en in de lead.

Wil jij ook je concurrentie positie versterken en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkeling op het gebied van digitalisering? Contact ons via de website of stuur een mail naar info@yellowcubes.com

Meer nieuws.

Onverwachte kosten bij bouw of verbouw verleden tijd

Voor de laagste prijs bouwen of verbouwen zonder kwaliteit in te leveren? Dat wil natuurlijk iedereen! Echter is er nog steeds te zien dat er vaak onnodige kosten worden gemaakt ten behoeve van het eindproduct. Bij bouw en verbouw wordt vaak rekening gehouden met meer dan 5% faalkosten. Maar gelukkig is hier vanaf nu een oplossing voor.

Lees verder

Fhris sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!

Fhris sluit zich aan als partner bij Yellow Cubes netwerk!De HR-dienstverlener die al je HR-zaken soepel en makkelijk laat draaien met de payroll software van AFAS! Een kant en klare oplossing voor al jouw HR en payroll processen. Je HR- en loonadministratie moeten op orde zijn. Fhris begrijpt als geen ander dat alle processen hieromheen top geregeld moeten zijn.Wij zijn trots dat ze zich aansluiten bij het Yellow Cubes netwerk!

Lees verder

Hoe de coronacrisis digitalisering in recruitment alleen maar blijft versnellen

De coronapandemie heeft de digitalisering in recruitment sterk versneld. Wat jarenlang moeizaam van de grond kwam, lijkt nu van de ene op de andere dag wél te lukken. Maar wat betekent dat allemaal voor de nabije toekomst?

Lees verder