Salvo Time Tracking Solutions

Uitleg animatie voor Salvo Time Tracking Solutions | Animation Agency

Hoe breng je een digitale oplossing op de juiste manier onder de aandacht en zorg je er ook voor dat de boodschap goed wordt overgebracht? Salvo wilde aan potentiële klanten laten zien dat het tijdsregistratie proces van buitendienstmedewerkers en onderaannemers bij bedrijven makkelijker kan.

Omdat de oplossing slimme software en een app betreft, is een treffende eerste indruk wel belangrijk. Een uitleganimatie is dan ook een krachtige manier om in te gaan op jouw oplossing. Tijdens de productie gaan we dieper in op hetgeen je wilt vertellen en wat de kern van het verhaal is. Hierdoor begrijpt de kijker de oplossing beter en krijgt deze er ook een goed beeld van.

Een eventuele manier is het animeren van mock-ups van software en apps zelf, maar wij kunnen je ook ondersteunen in het uitwerken van scenario’s waarin de gebruiker zich herkent. Dat laatste was ook het geval bij Salvo, we lieten de kijker zien waar hij dagelijks tegen aan loopt: inefficiënte en tijdrovende manier van tijdsregistratie.

In de uitleg animatie maken we een duidelijk onderscheid tussen de verschillende personen (buitendienstmedewerkers en onderaannemers) en de situatie op kantoor. Er is geen overzicht en de administratie draait overuren dankzij alle fysieke urenbriefjes. Door de kijker direct in deze situatie terecht te laten komen, zal deze zich herkennen en geïnteresseerd zijn in de oplossing. Dit verhoogt de kans dat zij de animatie tot het eind kijken en uiteindelijk overtuigd zijn.

De animatie wordt inmiddels ingezet op de website, social media en in sales gesprekken.


MVO Nederland

Matchmaking platform voor de circulaire economie

Plaka Sandals

Een 3D product configurator voor Plaka Sandals