Mail ons

Ben je van plan de volgende stap in digitalisering te zetten?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er ging iets fout tijdens het versturen van dit formulier, stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

* = verplicht

Welk vakgebied vind je intressant?

Meerdere keuzes mogelijk. Geef je geen voorkeur op, dan wordt je aangemeld voor alle gebieden.

1/2

Jouw gegevens

Ik meld me aan bij Yellow Cubes en ontvang vrijblijvend uitnodigingen voor kennissessies en andere Yellow Cubes Events*.
Ik ontvang graag persoonlijke, no-nonsense en waardevolle informatie over digitalisering in de door mij aangegeven vakgebieden*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, vanaf nu ontvang jij waardevolle content in jouw mailbox.
Oops! Er is iets fout gegaan. Stuur een mailtje naar info@yellowcubes.com

Op welke manier ben je actief in digitalisering?

Een keuze mogelijk.

1/2

In welk vakgebied ben je actief met digitaliseren?

Meerdere keuzes mogelijk.

1/2

Jouw gegevens

Ik heb interesse om partner te worden bij Yellow Cubes en ontvang graag extra informatie*.
Ik geef Yellow Cubes toestemming om mijn gegevens op te slaan*.

*= Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt, zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

2/2
Bedankt voor je inschrijving, wij nemen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form
2+ oplossingen2+ oplossingen

Campage: Campagne Landingspagina's

Een digitale reclamecampagne is zo sterk als de landingspagina erachter. Met ons Campage platform ontwikkelen we in zeer korte tijd betaalbare landingspagina’s die perfect aansluiten op jouw reclamecampagnes voor een optimaal resultaat.

Wat is een campagne landingspagina?

Een campagne landingspagina is een online website of pagina die perfect aansluit op je reclamecampagne en daardoor zorgt voor een maximaal resultaat. Je doelgroep wordt hier vanuit een online banner, social media, video, email en/of Digital Out Of Home campagne heen gestuurd na het klikken op een advertentie of gaat zelf naar de pagina door de URL in te typen waardoor de landingspagina ook bruikbaar is voor offline marketing.

Als Digital Campaign Studio krijgen we (steeds meer) aanvragen voor landingspagina’s waardoor we ons hier verder in zijn gaan specialiseren. We maken zowel stand-alone landingspagina’s (een pagina met een eigen domeinnaam speciaal voor jouw campagne) als landingspagina’s binnen jouw eigen website (bijvoorbeeld actiepagina.jouwdomein.nl).

Campage is een modulair campagne landingspagina platform waarmee we in een korte tijd effectieve landingspagina’s en actiepagina’s ontwikkelen voor jouw reclamecampagnes tegen een betaalbare prijs. We zijn geen tool waarmee je zelf een landingspagina mee maakt, maar een servicegerichte dienst die jouw landingspagina’s snel en efficiënt ontwikkelt. Een tool lijkt soms ideaal omdat ze relatief goedkoop zijn, maar het kan veel tijd kosten (en daarmee interne arbeidskosten) voor je een landingspagina hebt ontwikkeld die naar wens is. Mits het überhaupt lukt om alles te ontwikkelen en het ook nog eens goed werkt op ieder device en in iedere browser. Wanneer onze landingspagina experts voor je aan de slag gaan weet je dat het altijd goed werkt, we het snel kunnen ontwikkelen en mocht er iets fout gaan wij het voor je oplossen. Daarnaast zijn we altijd bezig met het (door)ontwikkelen van modules gericht op campagne landingspagina’s doeleinden en zorgen we dat ons platform altijd up-to-date blijft.

Jij blijft dus in het beheer van je eigen advertentie campagnes, maar wij helpen mee daar een succes van te maken met geoptimaliseerde landingspagina’s, impactvolle HTML5 banners, video advertenties en Digital Out Of Home creatives.

Case met deze Oplossing

Bekijk een case met deze oplossing.

Cases met deze Oplossing

Bekijk cases met deze oplossing.

No items found.

Bekijk meer Cases

Bekijk alle cases en laat je inspireren door innovatieve oplossingen van onze partners.

No items found.

Stuur mij meer informatie

Bedankt! We hebben je aanvraag ontvangen en nemen contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.