Waarom Yellow Cubes?

Yellow Cubes is een aantal jaren geleden ontstaan tijdens het optimaliseren van marketingcommunicatieprocessen. Toen zagen we al de noodzaak om steeds meer modulair te denken bij het inrichten van oplossingen voor klanten.

De ontwikkelingen in digitalisering gaan steeds sneller en de materie is te complex om vanuit één organisatie de vaak brede klantwensen goed in te vullen en door te ontwikkelen. Zeker als je bedenkt dat steeds meer bedrijfsprocessen in elkaar grijpen en er behoefte is om de data hiervan centraal te beheren en analyseren.

De complexiteit vereist focus, innovativiteit en een duidelijke roadmap van digitaal specialisten. Waarbij vaak meerdere van deze specialisten nodig zijn om bedrijven goed van dienst te kunnen zijn.

Kortom de kleur geel (Yellow) staat voor innovativiteit en creativiteit en de blokken (Cubes) voor de modulaire bouwstenen van digitaliseringsoplossingen met de bijbehorende digitaal specialisten.

Michiel Entrop.

‘Ik ben ondernemer met ruim 25 jaar ervaring in de marketing-, communicatie- en ICT-branche. Als eigenaar van Yellow Cubes en Graficonnect heb ik een sterke focus op digitalisering en innovatie: ik ondersteun bedrijven met mijn netwerk, kennis en ervaring.’

Thibault van der Laan.

‘Als founding partner van Yellow Cubes en eigenaar van Agency Group maak ik de wereld van de digitalisering toegankelijker en bundel ik creatieve, innovatieve krachten. Ik zet me in voor een netwerkorganisatie van specialisten die elkaar aanvullen en versterken.’

Maak kennis met bedrijven
uit ons krachtige netwerk.