Digitaal specialisten met de beste click!

Samen digitalisering
versnellen.

Focus op specialisme en laat je bedrijf consistent groeien.

Ben jij een specialist op het gebied van digitalisering of automatisering? Of heb jij een eigen SaaS ontwikkeld? Dan is het natuurlijk lekker om een constante stroom van nieuwe opdrachten of klanten binnen te krijgen. Maar klanten vinden en binden kost veel tijd en moeite. Bovendien is de klantvraag vaak breder, en moet je ook nog eens op zoek naar partners.

Yellow Cubes biedt een netwerk met een goede balans tussen digitaal specialisten, en ondernemers die belang hechten aan vernieuwing door digitalisering. Je vindt er aanvullende specialisten én komt in contact met klanten die je nodig hebt om je bedrijf consistent te laten groeien.

Netwerk met focus op digitalisering

Maak kennis met andere digitaal specialisten om van elkaar te leren. Want samen weten we meer, dagen we elkaar uit, zijn we breder inzetbaar, maken we beter gebruik van capaciteit en kunnen we de markt veel beter van dienst zijn.

En niet onbelangrijk, Yellow Cubes is een netwerk met de beste click! Dit betekend dat we waarde hechten aan professionaliteit en gezelligheid, aan specialisme en samenwerken, aan vertrouwen en elkaar aanbevelen.

Vraag en aanbod vinden elkaar

Ontmoet ondernemers die begrijpen dat vernieuwen een continue proces is. Hoe fijn is het om kennis te maken met beslissers en te horen waar ze naar opzoek zijn. Zo kom je in contact met bedrijven die enthousiast worden van de nieuwe mogelijkheden die jij ze kunt bieden.

Bedenk wel dat bedrijven vaak niet opzoek zijn naar applicaties, maar geïnspireerd raken door oplossingen en cases. Zo hoeft een ondernemer zelf de vertaalslag niet te maken en is hij sneller overtuigd.

Wie kunnen partner worden?

Een Yellow Cubes partner is een bedrijf met digitaal specialisten en focust zich op een SaaS of een specifieke techniek. Wil je graag meer zichtbaarheid en pro actief in contact worden gebracht met aanvullende partners en potentiële klanten? Dat kan!

Maar let op, niet iedereen kan partner worden. Yellow Cubes wil samenwerken stimuleren binnen het partner netwerk en biedt daarom exclusiviteit. We maken dan ook graag persoonlijk kennis en kijken of er een match is.

Het Yellow Cubes netwerk

Recensies

Marvia

Naast het feit dat Yellow Cubes heel sterk is in het samenbrengen van vraag en aanbod, versterken we elkaar door kennis over digitalisering uit te wisselen. Bovendien biedt Yellow Cubes een laagdrempelig platform om met andere partners in contact te komen.

Ray de Jong
Business Development Manager

Fhris

Yellow Cubes zet alles op alles om de verbinding tussen bedrijven te maken en om hun steentje bij te dragen om een goede connectie te maken. Ze gooien direct hun netwerk open om mensen te benaderen waarmee je in gesprek kan!

Daniel Perez
Mede-oprichter Fhris

VB&T Projectmanagement

Omdat wij (als project- en bouwmanagement buro) onze eigen behoefte voor digitalisering van ons eigen proces niet altijd op de juiste wijze weten te omschrijven en het moeilijk is de juiste leverancier hierbij te selecteren werkt voor ons de Yellow Cubes methode bijzonder goed.

Sander Scheepers
Directeur
Stel jouw vraag

Word ook lid van het netwerk.

Gratis

Volgers

€95,- p/m

Leden

Bedrijfslogo met link op Yellow Cubes website

Toegang tot online kennis sessies

Ontvang inspiratie updates

Toegang tot fysieke kennis sessies

+ Meerprijs

Toegang tot bedrijfsbezoeken

+ Meerprijs

Toegang tot netwerkborrels

+ Meerprijs

Login op het Yellow Cubes dashboard

Extra dashboard in eigen huisstijl

Login en vermelding in de Yellow Cubes App

Toegang tot Yellow Cubes online lunch room

Ontvang Yellow Cubes proud member card

Onboarding foto met welkomsttekst op socials

Exclusiviteit in het partner netwerk

Pro actieve match making en clustering

Bedrijfspagina, cases en nieuws op Yellow Cubes website

Publicatie van cases en nieuws via inspiratie updates en op socials

Hosting kennis sessies met andere partners

Match Making Meetings inclusief lunch

Partner teambuilding activiteiten

Marketing services