Over Bundeling

Bundeling heeft een communicatie app ontwikkeld voor bedrijven, businessclubs en evenementen, waarmee je een community creëert met meerwaarde voor zowel de organisatie als de (personeels)leden.

Meer dan 400 bedrijven, organisaties, netwerken, clubs en verenigingen werken met Bundeling. Zo zijn we al jaren communicatiepartner van meer dan 50 Europese betaald voetbal organisaties. Denk aan PSV Eindhoven, Royal Antwerp FC, Borussia Dortmund, Wycombe Wanderers en ga zo maar door. Ook vele bedrijven, organisaties, zakelijke netwerken en andere sport clubs gebruiken Bundeling. Van organisaties als Jumbo en High Tech Campus tot brancheverenigingen als NVM en Actiz.

Bundeling®, Connect Smarter. Bundeling®, Empowering Communities!

https://bundeling.com/nl/

Vakgebieden

Marketing, Communicatie & Sales

Het meest effectieve communicatieplatform voor jouw community

We weten het allemaal: communicatie is dé sleutel tot iedere community. Op een manier die mensen niet alleen informeert, maar ook echt laat verbinden. Maar hoe breng je communicatie, informatie en mensen slim en effectief bij elkaar? Simpel, door slim te bundelen met het meest effectieve communicatieplatform voor jouw community. Laagdrempelig en gericht binnen één online app die interactie stimuleert en je workflow optimaliseert. Mobile-first, maar zeker niet mobile-only.

Wil jij ook een eigen bedrijfs-app, vormgegeven in jouw branding? Actief en effectief bezig zijn met je interne communicatie of business event? Maak van Bundeling een krachtig, modern en interactieve bedrijfsportal en méér. Onboarding, volledig kennisplatform, interne chat, formulieren op maat, alles samen in één app.

  • Nieuws & events, inclusief reacties & likes.
  • Push-notificaties sturen.
  • Volledig overzicht van collega’s, teams & afdelingen.
  • 1-op-1 & groepschat.
  • Beheer eenvoudig je bestanden via het AppCMS.
  • API-koppeling voor CRM, HRM en website.
  • Aanmelding & attendance-overzicht bij events, bijeenkomsten en meetings.
  • Uitbreidbaar met krachtige plugins voor extra interactie.

Het Bundeling-platform biedt de béste tools om relevant en effectief te communiceren. Het bevordert interactie onder teams en collega’s en bevordert daarmee betrokkenheid op een unieke manier. Zo houd je alle kennis, informatie en conversatie in je broekzak, waar je ook bent.

Wil je weten wat Bundeling voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Pim Balkestein van Bundeling, hij kan je er alles over vertellen.