Over de Contract Makelaar

Alle zaken beginnen met een contract en dat zijn er inmiddels veel meer dan je denkt: leveranciers, afnemers, personeel, licenties, keuringen, abonnementen, etc. etc. Hoe fijn is het dan als al je contracten altijd up-to-date zijn, je het maximale uit de contracten hebt gehaald en zeker weet de beste deal te hebben?

Je bestaande afspraken zijn ons vertrekpunt en als contractmakelaar zoeken we de beste oplossing voor jou, geholpen door een netwerk van specialisten die een autoriteit zijn in hun vakgebied. Bespaar zo wel >30%!

https://www.contractmakelaar.nl/

Vakgebieden

Financieel & Administratief

MyContract is de meest intuïtieve tool om je contracten te beheren.

Wij werken volgens het 1-2-3-klaar principe: in slechts 3 stappen heb je antwoord op de 3 vragen die spelen bij alle contracten.

1. Weet wat de status van de contracten is
2. Weet waar de contracten zijn (on- en/of offline)
3. Weet wat de inhoud van de contracten is

Tevens kun je gebruik maken van de mogelijkheid de contracten te laten toetsen op verbeter mogelijkheden. Wij beschikken over een inkoopcollectief en een netwerk van specialisten om je van dienst te zijn.

De locatie van contracten en bijlagen is belangrijk om te kunnen voldoen aan de wettelijke administratieplicht, idealiter bewaar je fysieke contracten en bijlagen op één centrale locatie, maar de fysieke locatie is tegenwoordig niet meer zo belangrijk, met een cloud oplossing voor contractbeheer kun je belanghebbenden bij contractafspraken tot op onderwerp niveau toegang geven tot voor hen relevante informatie.

Wil je meer weten over een goed contracten beheer? Neem contact op met Cees Bruil van Contract Makelaar en plan een online demonstratie in.

De cases

No items found.