Over Fixs

FIXS bewaakt verzuim processen en maakt deze overzichtelijk voor de verzuim professional. De moderne cloud software bespaart middels deskundige innovaties tijd en geld en neemt de specialist werk uit handen. FIXS verzorgt gemakkelijk en veilig de communicatie tussen alle betrokken partijen.

FIXS is ontwikkeld in samenwerking met verzuim professionals en heeft daardoor een moderne en frisse online werkomgeving welke gemakkelijk en intuïtief te gebruiken is. Door middel van triage reduceert FIXS verzuim op de werkvloer en wordt er tijd en geld bespaard voor zowel verzuim professional, werkgever, bedrijfsarts en verzekering. De software biedt een volledig span aan functionaliteiten voor alle verzuim processen.

Vakgebieden

Human Resources

FIXS biedt overzicht aan de verzuim professional

Op het dashboard vind je als verzuim professional direct de belangrijkste informatie. De eerstkomende taken, openstaande dossiers en de afspraken uit je agenda. Met snelkoppelingen en uitvoerknoppen kom je daarna snel bij het complete dossier, de uit te voeren taak of de complete agenda. Ook nieuwe verzuim meldingen en documenten toevoegen kan gemakkelijk en snel via het dashboard.

Het uitgebreide dossier overzicht laat je in één oogopslag zien wat het type verzuim is, vanaf wanneer de case loopt en waar in het proces de case momenteel zit.

Het dossier laat aan de hand van een tijdlijn zien en waar het proces staat en welke acties voor de werknemer gedaan kunnen worden. Ook wordt de takenlijst uit de Wet van Poortwachter gemakkelijk inzichtelijk voor je gemaakt. Het dashboard houdt de taken die hierbij horen voor de verzuim professional bij zodat deze zeker niet vergeten worden. Je kunt als casemanager het protocol ook uitbreiden met eigen taken.

In verschillende tabjes in het dossier kun je zien wie de betrokken partijen in het dossier zijn zoals de werkgever, leidinggevende, bedrijfsarts en re-integratiecoach. Ook de persoonsgegevens en adresgegevens van de werknemer zijn hier te vinden en aan te passen eveneens als de gegevens over het dienstverband.

Wil je ook het verzuim proces optimaliseren binnen jouw bedrijf? Neem contact op met Max van der Meer van Fixs, hij maakt graag een vrijblijvende afspraak.

De cases

No items found.