Over Oddessey Solutions

Wij maken impact volle, schaalbare platformen en communities. Jouw partner voor impact volle IT projecten. Je idee voor een app, sms- of webapplicatie is nog ruw, vers, maar zeer kansrijk. Wij maken originele, intuïtieve apps, sms- en webapplicaties voor ambitieuze opdrachtgevers. Eigenlijk altijd avontuurlijke oplossingen. Als resultaat van ongeleide creativiteit, pure innovatiedrang en technische acrobatiek. Niet kunst om het kunstje. Maar wel ongeremde en open denkruimte, op weg naar verrassing en fascinatie. Dat zijn geweldige reizen naar geweldig succes. Ga met ons mee op reis, op weg naar solide platforms en bruisende communities.

https://www.oddesseysolutions.nl/

Vakgebieden

Marketing, Communicatie & Sales

Productie & Proces

Wij maken effectieve communities en digitale platformen

Een community is een ontmoetingsplek voor jouw doelgroep. Daar waar ideeën, passie en betrokkenheid bij jouw business of idee gedeeld worden. Een plek waar je kennis vergaart, nieuwe inzichten krijgt, nieuwe markten creëert en weet wat er leeft en speelt bij de doelgroep. Wij bouwen mee aan jouw succes!

Een intelligent en doordacht ontwikkelt platform digitaliseert en automatiseert je bedrijfsproces. Je hebt continu de vinger aan de pols, je maakt je business schaalbaar en je bouwt gecontroleerd aan je bedrijf.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van een digitale community of platform? Neem contact op met John Hertogs van Oddessey Solutions.