Over Salvo

Salvo Time Tracking Solutions is gespecialiseerd in het volledig automatiseren van het urenregistratieproces van bedrijven veel buitendienstmedewerkers. Hierbij wordt een slimme combinatie gemaakt van de Salvo tracking-app, moderne cloud backend, Internet of Things sensoren en geofencing. Salvo richt zich op B2B en levert een totaalpakket, dus van procesinventarisatie tot levering hardware, cloud software en ontwikkeling en implementatie.

http://www.salvo.nl/

Vakgebieden

Human Resources

Financieel & Administratief

Productie & Proces

Urenregistratieproces geautomatiseerd

Om de concurrentie voor te blijven, innoveren bedrijven hun primaire processen volop. Ondersteunende processen worden daarbij vaak over het hoofd gezien.

Eén van de belangrijkste secundaire bedrijfsprocessen die achterloopt in optimalisatie is het uren registratieproces van de buitendienstmedewerkers. Zij registreren ieder voor zich de dagelijkse uren nog steeds handmatig. In de meeste gevallen op een papieren urenstaat die ingeleverd en vervolgens handmatig overgetypt moet worden in het urenregistratiesysteem. Soms hebben bedrijven al wel de stap gemaakt naar een digitale versie van de urenstaat in de vorm van een webformulier of een urenapp. Daarmee is het proces inderdaad een stap verbeterd, maar het is slechts een begin van wat het zou kunnen zijn.


Met Salvo wordt het volledige urenregistratie proces geautomatiseerd. Na implementatie van deze oplossing, is niet alleen de papieren urenregistratie gedigitaliseerd, maar wordt de daadwerkelijke registratie voortaan automatisch door het systeem gedaan, en niet meer door de buitendienstmedewerkers. Hierdoor wordt de urenregistratie voortaan objectief en automatisch verzorgd.

Op deze manier kan eindelijk afscheid genomen worden van de inefficiënte en kostbare manier van uren registreren. De totale kostenbesparing kan al snel oplopen van tienduizenden, tot honderdduizenden euro’s op jaarbasis.

Wil je meer informatie over hoe je slim omgaat met het urenregistratie proces? Neem contact op met Ralf van de Ven van Salvo, hij weet hier alles van.