Over Smardly

Smardly is ontwikkelaar en producent van het digitale visitekaartje, opvolger van de bekende papieren visitekaartjes. Uit onderzoek blijkt dat 88% van alle uitgedeelde visitekaartjes binnen een week worden weggegooid. Smardly zorgt ervoor dat uw gegevens worden opgeslagen waar het toe doet!

https://smardly.com/nl

Vakgebieden

Marketing, Communicatie & Sales

Maak een blijvende indruk op nieuwe contacten

Het gebruik van je digitale visitekaartje; de Smardly, is uiterst eenvoudig:

  • Tik met je Smardly card of tag op de telefoon van je contactpersoon of laat ze uw QR-code scannen en een popup verschijnt op de telefoon.
  • Klik op de pop-up en je profiel wordt geopend.
  • Je contactpersoon kan alle gegevens direct opslaan op zijn telefoon, je wordt nooit meer vergeten!
Smardly voor teams

De backoffice van Smardly is ontworpen met jouw bedrijf in gedachten. Of je nu een klein bedrijf hebt of een bedrijf met 5.000 werknemers, het gebruiksgemak staat voor ons hoog in het vaandel! Je kunt met gemak profielen beheren en tussen Smardly devices overschakelen.

Blijf up-to-date!

Je e-mailadres is veranderd? Nieuw telefoonnummer? Nieuw sociale media account? Geen probleem! Elke keer als je nieuwe contact je gegevens importeert op hun smartphone, voegen we een magic-link toe. Je contactpersoon hoeft alleen maar naar de link te gaan om te zien of jouw gegevens zijn gewijzigd.

Standaard gepersonaliseerd

Bepaal welke naam, titel en/of bedrijfsnaam je wilt laten drukken op jouw Smardly. Wij begrijpen hoe belangrijk branding voor je is. Dus wij maken het mogelijk om je eigen design te gebruiken.

Nieuwsgierig geworden? We geven graag een demo! Neem contact op met Ronald Huijgen van Smardly en plan een online demonstratie in.

De cases

No items found.