YCN Event

Hoe analyseer je je bedrijfsgegevens én zet je deze om in bruikbare inzichten voor jouw organisatie?

4 oktober 2023

4 oktober zijn we van harte welkom bij de meest innovatieve AFAS Partner: Embora. We worden hier meegenomen in de wereld van Business Intelligence, krijgen een rondleiding door het pand en kunnen genieten van een heerlijke barbecue in de tuin!

Ted Jansen, eigenaar van Embora, zal ons tijdens een presentatie meer vertellen over het inzichtelijk maken van je data, waardoor je toekomstgericht kunt ondernemen. Want het hebben van gegevens betekent niet direct inzichten en informatie! Dus hoe zorg je ervoor dat je data waardevol is? En wat kan het voor jouw organisatie betekenen? Kom erachter tijdens deze interessante ‘Ted Talk’ ;-) en geniet hierna van een heerlijke barbecue in de prachtige tuin van het kantoor van Wesselman.

Programma
15:30 Inloop
16:00 Presentatie van Ted Jansen over de wereld van Business Intelligence
16:30 Rondleiding door het pand van Wesselman
17:00 Netwerkmoment onder het genot van een barbecue en een borrel
19:00 Einde event

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan dit bedrijfsbezoek en netwerk event? Meld je dan aan door hieronder het inschrijfformulier in te vullen voor 27 september. Mocht je nog interessante mensen kennen in je netwerk die dit event niet mogen missen, nodig ze dan vooral uit. Aan niet betalende leden vragen we een bijdrage van € 50,00 excl. BTW.

Adres
Wesselman Accountants
Aarle-Rixtelseweg 14
5707 GL Helmond

Met de auto of fiets
Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar met de auto en fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar aan de voorzijde van het kantoor (Aarle-Rixtelseweg). Je kunt hier ook indien gewenst je auto (kosteloos) opladen.

Met het openbaar vervoer
Het kantoor ligt vlakbij station Helmond. Het is circa 30 minuten lopen vanaf het station naar Embora.

Aanmelden voor dit event

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.