YC Netwerk voor Specialisten

Focus op specialisatie en laat je bedrijf consistent groeien

Ben jij een specialist op het gebied van digitalisering of automatisering? Of heb jij een eigen SaaS ontwikkeld? Dan is het natuurlijk lekker om een constante stroom van nieuwe opdrachten of klanten binnen te krijgen. Maar klanten vinden en binden kost veel tijd en moeite. Bovendien is de klantvraag vaak breder, en moet je ook nog eens op zoek naar partners.

YCN biedt een netwerk met een goede balans tussen digitaal specialisten en ondernemers die belang hechten aan vernieuwing door digitalisering. Je vindt er aanvullende specialisten én komt in contact met klanten die je nodig hebt om je bedrijf consistent te laten groeien.

Verbinden, leren en inspireren.

Netwerk met focus op digitalisering

Maak kennis met andere digitaal specialisten om van elkaar te leren. Want samen weten we meer, dagen we elkaar uit, zijn we breder inzetbaar, maken we beter gebruik van capaciteit en kunnen we de markt veel beter van dienst zijn.

En niet onbelangrijk, YCN is een netwerk met de beste click! Dit betekent dat we waarde hechten aan professionaliteit en gezelligheid, aan specialisatie en samenwerking, aan vertrouwen en elkaar aanbevelen.

Een geweldig netwerk platform voor innovatieve ondernemers die de waarde inzien van synergie en daarbij aan de basis staan van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Jelmer Althuis
VP of Design

Vraag en aanbod vinden elkaar

Ontmoet ondernemers die begrijpen dat vernieuwen een continu proces is. Hoe fijn is het om kennis te maken met beslissers en te horen waar ze naar op zoek zijn? Zo kom je in contact met bedrijven die enthousiast worden van de nieuwe mogelijkheden die jij ze kunt bieden.

Bedenk wel dat bedrijven vaak niet op zoek zijn naar applicaties, maar geïnspireerd raken door oplossingen en cases. Zo hoeft een ondernemer zelf de vertaalslag niet te maken en is hij sneller overtuigd.

Wie kunnen YCN-specialist worden?

Ben je ontwikkelaar van een digitale oplossing of lever je een digitale dienst, sluit dan aan als YCN-specialist en krijg exclusiviteit op jouw propositie in het netwerk. Wil je graag meer zichtbaarheid creëren en proactief in contact worden gebracht met aanvullend specialisten en potentiële klanten? Dat kan!