Event kalender

YC Netwerk organiseert waardevolle bijeenkomsten voor ondernemers en digitaal specialisten waarbij we elkaar inspireren, van elkaar leren en openstaan om met elkaar samen te werken. Tijdens deze events maken we in ontspannen sfeer kennis met elkaar en bouwen en onderhouden we warme relaties. Want samenwerken begint met vertrouwen, gunnen en elkaar verder willen helpen.

April 9, 2024

Psychologie van digitale transformatie

Samen met BOND Coaching & Consultancy organiseren wij op 9 april een event over ‘De psychologie van digitale transformatie’. Goede technologie is essentieel bij het integreren van digitale oplossingen, maar om de digitale transformatie te laten slagen, ligt de uitdaging vaak veel meer aan de menselijke kant. Willemijn van Oorsouw vertelt ons hier graag meer over!

May 23, 2024

Een kijkje in de keuken bij De Verspillingsfabriek van Hutten

Op 23 mei zijn we met het YC Netwerk van harte welkom bij De Verspillingsfabriek, een initiatief van Hutten Catering met als hoofddoel het oplossen van voedselverspilling. Daarnaast heeft een aanzienlijk deel van de medewerkers een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Wil jij een kijkje in de keuken van deze mooie organisatie? Meld je aan!

Terugblik events

Een geweldig begin van het nieuwe jaar!

2023 is voorbij en dat betekent dat er een nieuw jaar vol connecties en bruisende ideeën voor de deur staat. Om 2024 samen feestelijk in te luiden, kwamen we op 18 januari samen om te proosten op het nieuwe jaar!

Alles over AI en veiligheid tijdens een heerlijke netwerklunch

Tijdens een goed verzorgde netwerklunch presenteerden HS-PAS, Fruitcake en MT Security Solutions vanuit verschillende invalshoeken hun kijk op de ontwikkelingen van AI en veiligheid. Ook lanceerden Fruitcake en HS-PAS “Park-R”, een nieuw ontwikkelt platform voor toegangsbeheer met nummerplaatherkenning.

Hoe analyseer je je bedrijfsgegevens én zet je deze om in bruikbare inzichten voor jouw organisatie?

In het prachtige kantoor van Wesselman vertelde Ted Jansen, eigenaar van Embora, ons alles over Business Intelligence, kregen we een rondleiding door het pand en hebben we genoten van een heerlijke barbecue in de tuin!

Fectar Experience Center

Met het YC Netwerk waren we van harte welkom in het VR en AR Experience Center van Fectar in Den Bosch, waar Eugène Kuipers ons meer heeft verteld over Fectar en konden we zelf de mogelijke toepassingen van VR en AR ervaren!

M-Cube - Shimano Experience Center

Tijdens het bedrijfsbezoek bij Shimano Experience Center worden we meegenomen in de wereld van de wieler- en hengelsport en vertelt Sean Wilms ons meer over de geïntegreerde digitale systemen van M-Cube.

Kennis- en netwerksessie @ Hogeschool Utrecht (HUA)

Kennis- en netwerksessie @ Hogeschool Utrecht (HUA)

Bedrijfsbezoek AFAS hoofdkantoor met diner & 14 de Musical

We worden van harte welkom geheten op het indrukwekkende hoofdkantoor van AFAS in Leusden, waar Melanie Blom ons meeneemt in de wereld van AFAS en de filosofie achter het prachtige ‘clubhuis’ van AFAS.

Meetup @ Audio TV Centrum & Walking Diner bij Thomas

Design & Digitalisering - SintLucas

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technieken rondom e-commerce, interactieve advertenties en animatie? En wil je in contact komen met aanstormend talent? Tijdens de Dutch Design Week bieden wij specialisten uit het veld en studenten van het SintLucas de kans om elkaar te ontmoeten op de Kennissessie van Yellow Cubes! 

Let's meet @ Orange Aerospace

Op 29 september 2021 organiseren we een bedrijfsbezoek bij Orange Aerospace, gevestigd aan het vliegveld van Breda International Airport. Naast een interessante rondleiding is er voldoende tijd om met elkaar te netwerken tijdens een hapje en een drankje.

Lameco - Meetup Lunch

Graag nodigen wij je uit voor een meetup-lunch bij onze partner Lameco, waar we met elkaar aan tafel gaan voor een heerlijke lunch, vers bereidt door Ralph van Kroonenburg. Na een inleidende presentatie gaan we met elkaar in gesprek en wisselen we per gang van plaats, zodat iedereen kennis met elkaar kan maken.

Ook aansluiten bij het YC Netwerk?

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.