YCN Event

Leer alles over Artificial Intelligence en veiligheid tijdens een heerlijke netwerklunch

25 oktober 2023

Artificial Intelligence (AI), ofwel in het Nederlands Kunstmatige Intelligentie, speelt een steeds grotere rol in de maatschappij. Waar eerst duidelijk onderscheid gemaakt kon worden tussen mensen en machine, wordt deze afstand dankzij deze ontwikkeling ineens een stuk kleiner. Als je als bedrijf de concurrent voor wilt blijven en nieuwe omzetkansen wilt generen, dan kun je niet meer onder kunstmatige intelligentie uit.

Tijdens een goed verzorgde netwerklunch presenteren HS-PAS, Fruitcake en MT Security Solutions vanuit verschillende invalshoeken hun kijk op de ontwikkelingen van AI en veiligheid. Ook zullen Fruitcake en HS-PAS “Park-R” lanceren, een nieuw ontwikkeld platform voor toegangsbeheer met nummerplaatherkenning; beter beheersbaar en laagdrempelig qua investering en exploitatie.

Het programma:

11:30 Inloop
12:00 Presentatie Martijn Treuren over MT Security Solutions en AI
12.40 Lunch
13:00 Presentatie Gijsbert Honcoop en Dirk Latijnhouwers over HS-PAS en Fruitcake
13.15 Lancering platform Park-R
13:30 Netwerkmoment
14:15 Einde event

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze interessante middag? Meld je dan aan door hieronder het inschrijfformulier in te vullen voor 23 oktober. Mocht je nog interessante mensen kennen in je netwerk die dit event niet mogen missen, nodig ze dan vooral uit. Aan niet betalende leden vragen we een bijdrage van € 25,00 excl. BTW voor de lunch.

Locatie
Lipsstraat 50D
5151 RP, Drunen
Nederland

Aanmelden voor dit event

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.