Match Making Meeting

Audrey Weismann van Magnus & Weiss host een MMM op de High Tech Campus

Op welk moment wordt privacy en digitale veiligheid van belang in jouw onderneming, voor jouw producten of diensten?

Dit was het onderwerp van een interessante Match Making Meeting. Met Audrey Weismann, Dirk Latijnhouwers, Egen van Zeeland ™, Judith van Lierop, Glenn Bergmans en Brigit Hulsman ontstond snel een levendige discussie over het belang van bescherming van data, hoe je als ondernemer en als persoon naar data en beveiliging kijkt en hoe onwetendheid nog steeds een grote rol speelt in datalekken. Opmerkelijk om te zien hoe het juridische vraagstuk overloopt in het security vraagstuk en andersom.

Veel dank aan de deelnemers voor hun aanwezigheid en Audrey voor de locatie en heerlijke lunch!

Meer Match Making Meetings

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

MMM in het prachtige kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs

Tijdens een heerlijke borrel sparden vijf specialisten over dit vraagstuk. Want je medewerkers motiveren, de juiste boost geven en laten bijdragen aan de gezamenlijke doelen is moeilijker dan het lijkt.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.