Match Making Meeting

Match Making Meeting in Venray

Gister hostte Pim Balkestein van Bundeling een Match Making Meeting in Venray. Samen met Geert Polleunis, Niels Oudenaarden, Tomas Nijssen, Gijsbert Honcoop, Dirk Latijnhouwers en Michiel Entrop wisselden ze van gedachten over social selling.

Omdat niet alle deelnemers elkaar kenden, begon de MMM met een voorstelronde. Hierna nam Pim Balkestein hen mee in de werkwijze van Bundeling omtrent social selling. Hieruit volgend hebben ze met elkaar veel tips uitgewisseld om tot een hogere Social Selling Index (SSI) te komen, in combinatie met allerlei do's en don'ts om meer engagement te krijgen. Tijdens de MMM zorgde Pim voor een goed verzorgde lunch.

Meer Match Making Meetings

Ready for take-off: een Match Making Meeting in een echt vliegtuig!

Tijdens de MMM-reis bij Het Vliegtuig in Veen hebben we ons verdiept in het thema 'merken'. Onder begeleiding van piloot Roy van de Meulengraaf en gezagvoerder Brigit Hulsman doken we in wat een merk echt inhoudt.

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.