Match Making Meeting

MMM van Bundeling, gehost door Pim Balkestein

Gister hostte Pim Balkestein van Bundeling een Match Making Meeting in Venray. Samen met Geert Polleunis, Niels Oudenaarden, Tomas Nijssen, Gijsbert Honcoop, Dirk Latijnhouwers en Michiel Entrop wisselden ze van gedachten over social selling.

Omdat niet alle deelnemers elkaar kenden, begon de MMM met een voorstelronde. Hierna nam Pim Balkestein hen mee in de werkwijze van Bundeling omtrent social selling. Hieruit volgend hebben ze met elkaar veel tips uitgewisseld om tot een hogere Social Selling Index (SSI) te komen, in combinatie met allerlei do's en don'ts om meer engagement te krijgen. Tijdens de MMM zorgde Pim voor een goed verzorgde lunch.

Meer Match Making Meetings

Mores Leren host een MMM in Son

Sjoerd Eijkemans en Erwin Dekker van Mores Leren hostten een Match Making Meeting over samenwerken!

MMM gehost door Tomas Nijssen van Webzies

Een groep oude bekenden zijn onder het genot van een vroeg 'paasontbijt' bij elkaar gekomen tijdens de Match Making Meeting van WEBZIES B.V.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.