Match Making Meeting

MMM van Bundeling, gehost door Pim Balkestein

Gister hostte Pim Balkestein van Bundeling een Match Making Meeting in Venray. Samen met Geert Polleunis, Niels Oudenaarden, Tomas Nijssen, Gijsbert Honcoop, Dirk Latijnhouwers en Michiel Entrop wisselden ze van gedachten over social selling.

Omdat niet alle deelnemers elkaar kenden, begon de MMM met een voorstelronde. Hierna nam Pim Balkestein hen mee in de werkwijze van Bundeling omtrent social selling. Hieruit volgend hebben ze met elkaar veel tips uitgewisseld om tot een hogere Social Selling Index (SSI) te komen, in combinatie met allerlei do's en don'ts om meer engagement te krijgen. Tijdens de MMM zorgde Pim voor een goed verzorgde lunch.

Meer Match Making Meetings

Merkmanagers host een interessant MMM over effectief positioneren

Terwijl de wind steeds harder ging waren maakten Dirk Latijnhouwers, Girtje Loogman, Marcel Clerx, Laurens Aelberts, Roy van de Meulengraaf en Michiel Entrop in een informele setting met elkaar kennis rondom het thema van deze Match Making Meeting, met als host Brigit Hulsman van Merkmanagers.

Audrey Weismann van Magnus & Weiss host een MMM op de High Tech Campus

Tijdens de MMM ontstond al snel een levendige discussie over het belang van bescherming van data, hoe je als ondernemer en als persoon naar data en beveiliging kijkt en hoe onwetendheid nog steeds een grote rol speelt in datalekken.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.