Match Making Meeting

Merkmanagers host een interessant MMM over effectief positioneren

Ondanks de storm hebben deze groep professionals zich gisteren verzameld om te sparren over effectief positioneren!

Terwijl de wind steeds harder ging waaien, maakten Dirk Latijnhouwers, Girtje Loogman, Marcel Clerx, Laurens Aelberts, Roy van de Meulengraaf en Michiel Entrop in een informele setting met elkaar kennis rondom het thema van deze Match Making Meeting, met als host Brigit Hulsman van Merkmanagers.

De rode draad van het verhaal? Positioneren is een continue proces om merkwaarde toe te voegen. Denk hierbij niet enkel vanuit je organisatie, maar houd je doelgroep voor ogen en meet wat zij willen horen. Want zonder duidelijke doelgroep, kun je je boodschap daar nooit effectief op aan laten sluiten én overbrengen. Oh, en vergeet vooral niet je collega’s in jouw propositie mee te nemen!

Dank aan de deelnemers voor het interessante gesprek!

Meer Match Making Meetings

MMM in het prachtige kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs

Tijdens een heerlijke borrel sparden vijf specialisten over dit vraagstuk. Want je medewerkers motiveren, de juiste boost geven en laten bijdragen aan de gezamenlijke doelen is moeilijker dan het lijkt.

Thibault van der Laan host een MMM in Best

Thibault van der Laan spart met een groep ondernemers over het overbrengen van je boodschap op een effectieve manier. Want hoe doe je dat?

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.