Match Making Meeting

MMM gehost door Brigit Hulsman-Caris van Merkmanagers en Marcel Clerx van MarketResponse

Iedere dag iets (leuks) leren… met deze woorden begon een inspirerende Match Making Meeting met Dorry Burger, Nick Hegeman, Pim Balkestein, Rob Mulder, Marcel Clerx en Brigit Hulsman-Caris.

Ze spraken over uitdagingen die niet alleen in de zorg voorkomen, maar ook het onderwijs en zelfs bij commerciële bedrijven. Want hoe bundel je de hoeveelheid aan online applicaties én houd je het veilig en up-to-date? En hoe zorg je ervoor dat toekomstige generaties voorzien zijn van de juiste competenties die aansluiten bij hun intrinsieke motivatie (ipv de basiskennis waarop kinderen vandaag de dag nog steeds getoetst worden)?

Kortom een zeer inspirerende bijeenkomst. Het voelde voor hen als een cadeau voor henzelf om in 2,5 uur kwalitatief kennis te maken met anderen.

Meer Match Making Meetings

Merkmanagers host een interessant MMM over effectief positioneren

Terwijl de wind steeds harder ging waren maakten Dirk Latijnhouwers, Girtje Loogman, Marcel Clerx, Laurens Aelberts, Roy van de Meulengraaf en Michiel Entrop in een informele setting met elkaar kennis rondom het thema van deze Match Making Meeting, met als host Brigit Hulsman van Merkmanagers.

Audrey Weismann van Magnus & Weiss host een MMM op de High Tech Campus

Tijdens de MMM ontstond al snel een levendige discussie over het belang van bescherming van data, hoe je als ondernemer en als persoon naar data en beveiliging kijkt en hoe onwetendheid nog steeds een grote rol speelt in datalekken.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.