Match Making Meeting

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

Door de vijf intervisie stappen te volgen onder leiding van Sjoerd Eijkemans van Mores Leren stelden we deze keer het antwoord op de vraag nog even uit, maar kwamen we des te beter tot de kern.

Een paar mooie leerpunten:

- Als mens zijn we geneigd direct in oplossingen te denken. Probeer eens alleen te luisteren. Te vragen hoe de ander er zelf naar kijkt, om er samen op een later moment op terug te komen.

- Wat voor jou een ‘af te vinken taak’ is, bijvoorbeeld de jaarlijkse HR-cyclus met de daarbij behorende plan- en beoordelingsgesprekken, kan voor de ander HET MOMENT van het jaar zijn.

- Hoe ga je een bedrijf op de juiste manier managen wanneer het groeit, met behoud van je eigen passie en het DNA van het bedrijf? Door te leren van elkaar! En niet alleen op resultaten te sturen, maar vooral ook op kwaliteiten. Een mooi voorbeeld: de complimentenmuur bij Fruitcake.

Dank aan Sjoerd Eijkemans, Girtje Loogman, Tomas Nijssen, Thibault van de Laan, Gijsbert Honcoop en Brigit Hulsman voor jullie aanwezigheid. En speciaal aan Dirk Latijnhouwers voor de gastvrijheid!

Meer Match Making Meetings

Ready for take-off: een Match Making Meeting in een echt vliegtuig!

Tijdens de MMM-reis bij Het Vliegtuig in Veen hebben we ons verdiept in het thema 'merken'. Onder begeleiding van piloot Roy van de Meulengraaf en gezagvoerder Brigit Hulsman doken we in wat een merk echt inhoudt.

MMM in het prachtige kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs

Tijdens een heerlijke borrel sparden vijf specialisten over dit vraagstuk. Want je medewerkers motiveren, de juiste boost geven en laten bijdragen aan de gezamenlijke doelen is moeilijker dan het lijkt.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.