Match Making Meeting

Gijsbert Honcoop van HS-PAS host de eerste Match Making Meeting van 2023

Gijsbert en zijn tafelgasten Pim Balkestein, Justin Ziyanay, Tomas Nijssen, Audrey Weismann, Martijn Treuren, Michiel Entrop en Peter Paul van Maasakkers hebben na een uitgebreide kennismakingsronde onder het genot van een heerlijke lunch hun ondernemerservaringen en ideeën uitgewisseld. De rode draad van de Match Making Meeting (MMM) was de kleurentaal van Insights. Aan de hand van deze opzet zijn er onder leiding van Peter Paul verschillende onderwerpen besproken. Leuk om de verschillende karaktereigenschappen van elkaar te ontdekken. De middag is afgesloten met een gezellige vrijmibo!

Meer Match Making Meetings

MMM in het prachtige kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs

Tijdens een heerlijke borrel sparden vijf specialisten over dit vraagstuk. Want je medewerkers motiveren, de juiste boost geven en laten bijdragen aan de gezamenlijke doelen is moeilijker dan het lijkt.

Thibault van der Laan host een MMM in Best

Thibault van der Laan spart met een groep ondernemers over het overbrengen van je boodschap op een effectieve manier. Want hoe doe je dat?

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.