Match Making Meeting

MMM in het prachtige kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs

Hoe zorg je dat medewerkers écht bijdragen aan de organisatiedoelen?


Tijdens een heerlijke borrel sparden vijf specialisten over dit vraagstuk op het kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs. Want je medewerkers motiveren, de juiste boost geven en laten bijdragen aan de gezamenlijke doelen is moeilijker dan het lijkt. Conclusie van de Match Making Meeting?

- Zorg voor verantwoordelijkheid en eigenaarschap bij je medewerkers, ook al kan het als manager lastig zijn om dit uit handen te geven. Door dit wel te doen, nemen zij hun werk serieus en zetten ze zich in voor de kwaliteit van het werk.
- Creëer een veilige werkcultuur waarin er ruimte is voor verbetering. Hierdoor durven werknemers feedback naar elkaar uit te spreken én vooral ook feedback te ontvangen.
- Werk samen(!) aan kwaliteitsverbetering en zorg dat je hen de juiste ondersteuning biedt. Zorg dat de verwachtingen duidelijk zijn, laat ze fouten maken, reflecteer en vraag vervolgens wat zij nodig hebben om hun werk naar het volgende niveau te tillen.

Een interessante middag vol nieuws inzichten! Dank aan Thibault van der Laan, Mark Heerkes, Erwin Dekker en Brigit Hulsman voor jullie deelname en input en dank Girtje Loogman voor het hosten van deze MMM.


Lijkt het je interessant om ook eens aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Dat kan! Vul het onderstaande inschrijfformulier in, dan nemen we contact met je op als er een MMM georganiseerd wordt in jouw vakgebied.

Meer Match Making Meetings

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

Thibault van der Laan host een MMM in Best

Thibault van der Laan spart met een groep ondernemers over het overbrengen van je boodschap op een effectieve manier. Want hoe doe je dat?

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.