Match Making Meeting

Rob Mulder host een MMM in Rotterdam

Afgelopen donderdag hostte Rob Mulder een interessante Match Making Meeting in Rotterdam. Zo interessant dat we vergeten zijn een groepsfoto te maken...

Rob wisselde samen met Judith de Witte, Jan de Bildt, Guus Balkema, Duncan Smit, Dave de Lange en Brigit Hulsman van gedachten over het thema 'the user experience'. En dat onder het genot van een heerlijke surinaamse lunch in het oude graansilo uit 1910 met een prachtig uitzicht vanaf de 7e verdieping (met dank aan Online Department).Startend met de vraag: 'Wanneer heb je de emotionele behoefte van een klant écht centraal gesteld om van daaruit te gaan ontwikkelen? (Heb je dat ooit gedaan?)' kwam een boeiend gesprek op gang met als conclusie: ➡ Gegevens zijn nog geen informatie  ➡ We wensen dat applicaties worden ontwikkeld op basis van de userexperiencebehoefte (waar vooraf onderzoek naar is gedaan) en niet ‘vanuit de code/techniek'.

Dank aan alle deelnemers voor jullie bijdrage!

Meer Match Making Meetings

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

MMM in het prachtige kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs

Tijdens een heerlijke borrel sparden vijf specialisten over dit vraagstuk. Want je medewerkers motiveren, de juiste boost geven en laten bijdragen aan de gezamenlijke doelen is moeilijker dan het lijkt.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.