Match Making Meeting

Thibault van der Laan host een MMM in Best

Ondernemers met een sterk verhaal, goede diensten of uitstekende producten. Hoe zij hun boodschap overbrengen aan de doelgroep? Transparant! Eerlijkheid duurt het langst, zorgt voor vertrouwen en (op lange termijn) voor de beste resultaten. Daarnaast kwamen zij, tijdens een goed verzorgde lunch, tot de conclusie dat het belangrijk is om regelmatig op afstand te kijken naar bepaalde zaken. Door te werken met een helikopterview bewaar je het overzicht en zorg je dat er altijd iemand verantwoordelijk is, wat essentieel is voor succes.

Dank Dirk Latijnhouwers, Willemijn Van Oorsouw, Niels Oudenaarden, Roy van de Meulengraaf en Willem Molle voor jullie aanwezigheid en input tijdens deze interessante meeting. Dank aan Thibault van der Laan voor het hosten en de locatie.

Meer Match Making Meetings

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

MMM in het prachtige kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs

Tijdens een heerlijke borrel sparden vijf specialisten over dit vraagstuk. Want je medewerkers motiveren, de juiste boost geven en laten bijdragen aan de gezamenlijke doelen is moeilijker dan het lijkt.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.