Match Making Meeting

Mores Leren host een MMM in Son

Sjoerd Eijkemans en Erwin Dekker van Mores Leren hostten een Match Making Meeting over samenwerken!

Samen met Peter Kup van Expivi, Pim Balkestein van Bundeling, Quinten Kolvenbach van Joanknecht, Peter Paul van Maasakkers van Helder Communiceren en Evert Fila van Wolfpack wisselden ze van gedachten over samenwerken in grote organisaties en de complexiteit daarvan.De MMM startte met een kennismaking, waarbij iedereen uitgebreid te tijd kreeg om meer te vertellen over zichzelf, wat hen bezig hield en welke projecten eraan komen. De interesse in elkaar was groot en ook ontwikkelingen in de markt en maatschappij zijn ter sprake gekomen onder het genot van een kop koffie en heerlijke cake.

In het tweede gedeelte van de meeting hebben ze de focus gelegd op de complexiteit van samenwerken in grote organisaties, wat gepaard ging met humor en leuke anekdotes. Met een eenvoudige werkvorm is ieders perspectief op tafel gekomen. De oprechte interesse in elkaar heeft ervoor gezorgd dat er vanuit ieders discipline is gesproken. Zeer geslaagde, plezierige en gezellige MMM!

Meer Match Making Meetings

Merkmanagers host een interessant MMM over effectief positioneren

Terwijl de wind steeds harder ging waren maakten Dirk Latijnhouwers, Girtje Loogman, Marcel Clerx, Laurens Aelberts, Roy van de Meulengraaf en Michiel Entrop in een informele setting met elkaar kennis rondom het thema van deze Match Making Meeting, met als host Brigit Hulsman van Merkmanagers.

Audrey Weismann van Magnus & Weiss host een MMM op de High Tech Campus

Tijdens de MMM ontstond al snel een levendige discussie over het belang van bescherming van data, hoe je als ondernemer en als persoon naar data en beveiliging kijkt en hoe onwetendheid nog steeds een grote rol speelt in datalekken.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.