Match Making Meeting

Mores Leren host een MMM in Son

Sjoerd Eijkemans en Erwin Dekker van Mores Leren hostten een Match Making Meeting over samenwerken!

Samen met Peter Kup van Expivi, Pim Balkestein van Bundeling, Quinten Kolvenbach van Joanknecht, Peter Paul van Maasakkers van Helder Communiceren en Evert Fila van Wolfpack wisselden ze van gedachten over samenwerken in grote organisaties en de complexiteit daarvan.De MMM startte met een kennismaking, waarbij iedereen uitgebreid te tijd kreeg om meer te vertellen over zichzelf, wat hen bezig hield en welke projecten eraan komen. De interesse in elkaar was groot en ook ontwikkelingen in de markt en maatschappij zijn ter sprake gekomen onder het genot van een kop koffie en heerlijke cake.

In het tweede gedeelte van de meeting hebben ze de focus gelegd op de complexiteit van samenwerken in grote organisaties, wat gepaard ging met humor en leuke anekdotes. Met een eenvoudige werkvorm is ieders perspectief op tafel gekomen. De oprechte interesse in elkaar heeft ervoor gezorgd dat er vanuit ieders discipline is gesproken. Zeer geslaagde, plezierige en gezellige MMM!

Meer Match Making Meetings

MMM gehost door Tomas Nijssen van Webzies

Een groep oude bekenden zijn onder het genot van een vroeg 'paasontbijt' bij elkaar gekomen tijdens de Match Making Meeting van WEBZIES B.V.

Gijsbert Honcoop van HS-PAS host de eerste Match Making Meeting van 2023

Na een uitgebreide kennisronde bespraken de deelnemers onder het genot van een heerlijke lunch verschillende onderwerpen aan de hand van de kleurentaal van Insights.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.