Match Making Meeting

MMM door Sean Wilms van M-Cube over de toekomst van retail

Sean ging samen met zijn tafelgasten Petra Luttmer, Roy Hulsteijn, Erwin Tobben, Peter Kup en Jose Mouwen in gesprek over de veranderingen in retail na de corona pandemie.

'Act now & stand out from the crowd' was hun conclusie, gerelateerd aan de onderwerpen die tijdens de MMM voorbij kwamen. Zo hebben ze met elkaar van gedachten gewisseld over de nieuwe regelgeving op Europees gebied en de invloed die sustainibility heeft op retail. Daarnaast bespraken ze de impact van nieuwe technologie en de grote kansen die hier voor retail liggen. Zeer waardevol om met elkaar in contact te komen en eens te sparren over verschillende topics!

Meer Match Making Meetings

Merkmanagers host een interessant MMM over effectief positioneren

Terwijl de wind steeds harder ging waren maakten Dirk Latijnhouwers, Girtje Loogman, Marcel Clerx, Laurens Aelberts, Roy van de Meulengraaf en Michiel Entrop in een informele setting met elkaar kennis rondom het thema van deze Match Making Meeting, met als host Brigit Hulsman van Merkmanagers.

Audrey Weismann van Magnus & Weiss host een MMM op de High Tech Campus

Tijdens de MMM ontstond al snel een levendige discussie over het belang van bescherming van data, hoe je als ondernemer en als persoon naar data en beveiliging kijkt en hoe onwetendheid nog steeds een grote rol speelt in datalekken.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.