Match Making Meeting

Interessante MMM over de toekomst van retail

Sean ging samen met zijn tafelgasten Petra Luttmer, Roy Hulsteijn, Erwin Tobben, Peter Kup en Jose Mouwen in gesprek over de veranderingen in retail na de corona pandemie.

'Act now & stand out from the crowd' was hun conclusie, gerelateerd aan de onderwerpen die tijdens de MMM voorbij kwamen. Zo hebben ze met elkaar van gedachten gewisseld over de nieuwe regelgeving op Europees gebied en de invloed die sustainibility heeft op retail. Daarnaast bespraken ze de impact van nieuwe technologie en de grote kansen die hier voor retail liggen. Zeer waardevol om met elkaar in contact te komen en eens te sparren over verschillende topics!

Meer Match Making Meetings

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

MMM in het prachtige kantoor van Wesselman Accountants | Adviseurs

Tijdens een heerlijke borrel sparden vijf specialisten over dit vraagstuk. Want je medewerkers motiveren, de juiste boost geven en laten bijdragen aan de gezamenlijke doelen is moeilijker dan het lijkt.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.