Match Making Meeting

Tomas Nijssen host een een MMM in Eindhoven

Een groep oude bekenden zijn onder het genot van een vroeg 'paasontbijt' bij elkaar gekomen tijdens de Match Making Meeting van WEBZIES B.V.!

Tomas Nijssen van Webzies, Matthijs van der Linden van ArtinSign, Ted Jansen van Embora Group B.V., Leroy van Stekelenburg van VSR Makelaars, Tim van der Velden van Q Bedrijfslocaties B.V. en Willem Molle van ETown Recruitment Services zijn gister als Young Professionals samen gekomen. Naast dat ze herinneringen hebben opgehaald en veel hebben gelachen, hebben ze het over hun ontwikkeling als jonge professionals gehad: het is duidelijk dat ze allemaal in de afgelopen jaren niet stil hebben gezeten. Interessant om samen te komen en van elkaar te kunnen leren!

Meer Match Making Meetings

Ready for take-off: een Match Making Meeting in een echt vliegtuig!

Tijdens de MMM-reis bij Het Vliegtuig in Veen hebben we ons verdiept in het thema 'merken'. Onder begeleiding van piloot Roy van de Meulengraaf en gezagvoerder Brigit Hulsman doken we in wat een merk echt inhoudt.

Match Making Meeting gehost door Dirk Latijnhouwers van Fruitcake

Deze groep professionals spraken in intervisievorm over medewerkers betrekken, waarderen, verantwoordelijkheid geven (of laten nemen) en behoud van cultuur met verschillende generaties. Want iedere medewerker en iedere generatie brengt een andere set vaardigheden mee.

Aanmeldformulier MMM:

Tijdens onze Match Making Meetings brengen we digitaal specialisten en ondernemers met elkaar in contact. Lijkt het je interessant om aan te sluiten bij één van onze Match Making Meetings? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen contact met je op als er een MMM wordt georganiseerd die aansluit bij jouw interesses en vakgebied.

Bedankt, wij hebben je aanvraag ontvangen.
Het formulier is helaas niet verstuurd. Neem contact op.